Arina & Tara

ARINA & TARA on tuore, säkenöivä ja energinen duo joka esittää brasilialaisen musiikin suurimpia mega-hittejä. Ohjelmistoon kuuluu mm. MPB:tä (Musica Popular Brasileira), axé:ta, samba-reggaeta, sertanejoa, sambaa, samba-jazzia sekä brasilialaista soulia ja funkia. Tämä karismaattinen ja taidokas duo nostaa biletunnelman kattoon ja saa taatusti jäyhemmänkin suomalaisen tanssijalan vipattamaan! Katso videoita livestream -keikalta klikkaamalla tästä!

Arina & Tara duoa säestää huippumuusikoista koostuva TANGERINA BAND. Tangerinan muusikot ovat pitkän linjan ammattilaisia joiden sydän sykkii rytmikkäästi brasilialaisen musiikin tahtiin. Useimmat bändin muusikoista ovat jo vuosien ajan omistautuneet erityisesti brasilialaiselle musiikille, soittaneet lukuisten brassiartistien taustalla, matkustaneet brassimusan alkulähteille ja myös opettaneet brasilialaista musiikkia Suomessa ja ulkomailla. 

Kokonaisuuden kruunaa Milagre Dancers jonka taidokkaat tanssijat upeissa asuissaan yhdessä Arinan & Taran sekä Tangerina bändin kanssa takaavat huumaavine rytmeineen ja keinuvine lanteineen unohtumattoman upean show'n!

ARINA & TARA feat. TANGERINA BAND

Arina Nieminen (voc)
Tara Vepsäläinen(voc)
Markus Jaatinen (perc)
Ricardo Padilla (perc)
Saku Hjelt (drs)
Marko Liski (bass)
Mikael Suomela (gtr)
Janne Laitila (keys)
Hooper Santos (pasuuna)
Wiliam Suvanne (sax)
 
MILAGRE DANCERS
 
Anne Nevalainen-Silva 
Sonya Moody 
Marika Mehtonen
Nea Nevalainen 
Maria Laatio
Riikka Levonmaa
 
Arina & Tara on mahdollista tilata keikalle myös pienemmällä kokoonpanolla! Ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista eri kokoisiin karkeloihin!
 
Seuraa myös Arinan & Taran Instagramia. Instatilimme löydät täältä! 
 

Yhteydenotto

Haluatko meidät keikalle? Lähetä yhteydeotto- tai tarjouspyyntö oheisen lomakkeen kautta! Vastaamme yleensä parin arkipäivän kuluessa. Kiireellisisssä asioissa voit olla meihin yhteydessä myös soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppilla numeroon +358 40 731 9019 (Marko Liski)

ARINA & TARA KEIKKAVIDEOT 

Powered by Aava 3