Milagre Dancers

Milagre Dancers on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut ammattilaissambaryhmä ja showtanssiryhmä, joka toteuttaa monipuolisia esityksiä lyhyistä yllätysnumeroista koko illan showkokonaisuuksiin. Ryhmä esiintyy säännöllisesti n. 3 - 15 tanssijan kokoonpanolla erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Milagre Dancers on nähty vuosien saatossa lukuisissa tilaisuuksissa: pikkujouluissa, kesäjuhlissa, virkistyspäivillä, karnevaaleilla, syntymäpäiväjuhlissa, polttareissa, häissä, eläkejuhlissa ja muotinäytökissä. Ammattitaitoiset tanssijamme on voinut bongata esiintymässä myös monilla musiikkivideoilla, mainoksissa ja TV:ssä, mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016) ja Tuubissa (22.9.2017).

Milagre Dancersin tarkoin valitut tanssijat ovat karismaattisia ja taidokkaita tanssipersoonia ja ennen kaikkea maamme parhaita ammattilais-sambatanssijoita. Milagren tanssijat toimivat tanssi- ja sambaryhmien vetäjinä, koreografeina sekä valmentajina ja muodostavat ainoan Suomessa toimivan sambaa esittävän ammattilaisryhmän. Suurin osa tanssijoistamme on esiintynyt uransa aikana myös muiden tunnettujen showtanssiryhmien riveissä, joten kokemusta ja taitoa löytyy brasilialaisen tanssin lisäksi mm. kuubalaisista tansseista, itämaisesta tanssista, nykytanssista, voguingista, twerkkauksesta ja burlesquesta. Erilaisten tanssiproduktioiden lisäksi tanssijamme toimivat mm. tanssinopettajina, esitanssijoina, juontajina sekä näytös- ja kuvausmalleina. Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme alla olevien kuvausten kautta.

Milagre Dancersin erikoisalue on brasilialaiset tanssit kaikessa kirjossaan. Milagre pitää hallussaan Brasilialaisten tanssien SM-kultaa ja luonnollisesti suosituin show'mme on edelleen taidokkuudessaan, värikkyydessään ja vauhdikkuudessaan Suomen paras - aidoista brasilialaisista tansseista koostuva -Sambashow.

Runsaan kysynnän ja kokemuksen myötä olemme laajentaneet showtarjontaamme vuosien mittaa lähes kaiken kattavaksi. Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

 

Tanssijat

 

Anne

Anne on Milagren perustaja ja taiteellinen johtaja, joka organisoi ja pitää käsissään kaikkia lankoja Milagren toiminnassa. Annen työnkuvaan kuuluu tanssijoiden valmentaminen, keikkakoreografioiden luominen, keikkamusiikkien tekeminen, keikoilla esiintyminen, esiintymisasujen suunnittelu ja tekeminen,  yhteydenpito asiakkaiden kanssa ja suurilta osin myös Milagren toimiston ja tanssikoulun pyörittäminen ja toiminnan kehittäminen. Anne on tehnyt pitkän uran tanssijana ja tanssinopettajana brasilialaisten tanssien ja showtanssin alalla ja esiintynyt lukuisissa eri showryhmissä ennen Milagreen keskittymistä. Tanssi, show ja upean elämyksen luominen niin esityksissä kuin tanssitunneillakin on Annelle sydämen asia. Anne käy vuosittain brasiliassa hakemassa uusia ideoita Milagre Studion tunneille ja show'tuotantoon. Hän pitää omaa tanssikuntoaan yllä Brasilian tanssituntien lisäksi vetämällä itse paljon erilaisia tunteja ja kursseja, käymällä eri lajien workshopeissa ja tunneilla aina kun siihen aikaa liikenee sekä tanssimalla myös klassista balettia. Anne vetää Online -tunteja, Workshopeja eri puolilla Suomea sekä viikkotunteja Helsingissä.

 

 

Maria

Maria on ollut mukana Milagren showryhmässä vuodesta 2008. Maria hurahti lattarirytmeihin ensimmäisellä salsatunnillaan yli kymmenen vuotta sitten. Hän on pienestä pitäen käynyt erilaisilla tanssitunneilla aina baletista hiphopiin, mutta lähimpänä sydäntä ovat olleet lajit, joissa lantio vatkaa ja perä keinuu! Näitä olivat alkuun bailatino, crossbody salsa ja tietenkin brasilialainen samba. Viime vuosina Maria on treenannut ahkerasti myös twerkkausta, dance hallia sekä voguingia alan huippujen valmentamissa kisaryhmissä ja käynyt säännöllisesti hakemassa oppia maailmalla eri huipputanssikoulujen tunneilla mm. New Yorkissa ja Torontossa. Maria ohjaa Milagre Studiolla Online -tunteja, viikkotunteja ja käy pitämässä suosittuja Workshopeja myös muualla Suomessa. Sanavalmis ja vitsikäs Maria työskentelee tanssin ohessa myös viestintäalalla ja vapaa-ajallaan hän huoltaa kehoaan kuntosalilla ja joogassa. 

 

Nea

Nea on ollut mukana Milagren showryhmässä vuodesta 2009. Nea aloitti sambatunneilla käymisen jo 15 vuotiaana ja heti ensimmäisen tunnin jälkeen hän tiesi, että tanssi tulisi olemaan pysyvä osa hänen elämäänsä. Muutto Helsinkiin vuonna 2008 avasi ovet monille uusille tanssilajeille ja siitä lähtien Nean illat ovatkin kuluneet erilaisten latinalaisten tanssien parissa sekä show- ja balettitunneilla. Ahkera treenaus, kilpailuhenkisyys ja jatkuva halu kehittyä entistä monipuolisemmaksi tanssijaksi tuo virtaa ja motivaatiota Nean elämään. Nea on ollut mukana mm. HSD:n kisaryhmissä ja pärjännyt hyvin mm. Latin SM -kisoissa. Nean voi nähdä myös sijaistamassa Milagre Studion tanssitunteja. Tällä hetkellä Nea on äitiyslomalla toisen ihanan tyttönsä kanssa.

 

 

 

 

Reiziel

Reiziel on brasiliasta kotoisin oleva capoeirista, sambatanssija ja tuntiohjaaja joka on ollut mukana Milagren showryhmässä vuodesta 2010. Reiziel - tuttavallisemmin Reis - työskenteli Riossa useita vuosia Tanssikoulu Espaco Versatil Opera Brasilin palveluksessa ja on kiertänyt Brasiliaa erilaisten showproduktioiden parissa. Reisin erikoisosaaminen on Capoeira ja erilaiset itsepuolustuslajit, kuntosali, personal training ja luonnollisesti samba, mutta monipuolisen Reisin voi nähdä myös Milagren muissa showkokonaisuuksissa aina kun showssa tarvitaan raamikasta ja miehekästä miesesiintyjää! Reizielin voit nähdä ohjaamassa capoeiraa, vetämässä tunteja polttariporukoille tai sijaistamassa Milagre Studion tunteja.

 

 

 

Riikka

Riikka on ollut mukana Milagren showryhmässä vuodesta 2012. Riikka on Milagren ilopilleri ja tanssin monipuolinen ammattilainen joka hallitsee niin hip hopin, nykytanssin, salsan, afron kuin sambankin. Riikalle tanssi ja itsensä jatkuva haastaminen ja kehittäminen tanssijana ovat elämäntapa ja hänet voikin bongata useilta tanssitunneilta viikon jokaisena päivänä. Riikka treenaa ja esiintyy myös nykytanssiprojekteissa sekä kuubalaisten tanssien huippuryhmissä ja lähes aina pyöräilee tai juoksee treeneistä seuraaviin! Riikka on hakenut oppia ja inspiraatiota myös Brasiliasta, jossa hän on vieraillut treenaamassa jo useampaan kertaan samba -uransa aikana. Ilosen, energisen ja pirteän Riikan voi nähdä myös sijaistamassa Milagre Studion tanssitunteja.

 

 

 

Marika

Marika on tanssinut Milagren showryhmässä vuodesta 2017. Sähäkkä ja loppumattoman energinen Marika tuli mukaan Milagreen alunperin Ek-ryhmän kautta joten esiintymisiä on takana jo runsaasti. Nykyään Marikaa nähdään ahkerasti lähes kaikilla Milagren showryhmän keikoilla, sillä tältä taiturilta sujuu tyyli kuin tyyli. Marika on tykännyt tanssia aina kaikkea missä energia virtaa ja lantio liikkuu. Häneltä taipuu niin itämainen tanssi, nykytanssi, showtanssi, akrobatia, polyneesialaistanssit, twerkkaus kuin sambakin. Marika treenaa vapaa-ajallaan jatkuvasti uusia lajeja ja esiintyy ajoittain muidenkin showkokoonpanojen kanssa. Marika on iloinen, aurinkoinen ja itsevarma esiintyjä joka ihastuttaa yleisöä kaikkialla missä esiintyy. Vauhdikas ja sporttinen Marika vetää myös Online -tunteja ja viikkotunteja säännöllisesti Milagre Studiolla.

 

 

 

Sonya

Sonya on tanssinut Milagren showryhmässä vuodesta 2017 alkaen. Sensuelli ja naisellisen pehmeän tanssityylin omaava Sonya aloitti Milagressa Ek-ryhmän kautta. Vahvalla omistautumisella, sekä ahkeralla ja päättäväisellä treenaamisella hän eteni nopeasti showryhmän riveihin. Myös Sonya on keikkaillut erittäin ahkerasti jo EK -ryhmän aikana joten esiintymiskilometrejä on takana jo satoja. Sonyan tanssitaustaan kuuluu ahkera lavatanssien harrastaminen sekä balettiopintoja. Viime aikoina Sonya on treenannut enenevässä määrin myös Voguingia ja monia muita lajeja. Sonya on edustanut Milagren lisäksi myös Sambakoulu Imperio do Papagaioa passistana eli soolotanssijana kahtena vuonna. Sonyaa voi nähdä Milagre Studiolla vetämässä ja sijaistamassa tunteja.

 

Powered by Aava 3