Tietosuoja

Milagren tietosuojaseloste 25.5.2018

Kun otat yhteyttä Milagreen yhteydenottolomakkeella, pyydämme sinua ilmoittamaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Tarvitsemme yhteystietosi jotta voimme tarvittaessa lähettää sinulle vastauksen kysymykseesi tai lisätietoa kursseihin, workshopeihin tai muuhun pyytämääsi asiaan liittyen. Voimme käyttää yhteystietojasi myös mm. osallistumasi kurssin tai tilaamasi esityksen laskun lähettämistä varten tai ottaaksemme sinuun yhteyttä mikäli olet pyytänyt lisätietoja jostain palveluistamme. 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteiden hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet. Keräämme tietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Emme jaa yhteystietojasi minnekään vaan käytämme niitä ainoastaan edellä mainittuihin asioihin.

Yhteydenottosi jälkeen tietosi jäävät talteen Milagren sähköpostikansioon. Jos taas olet kirjautunut verkkokurssillemme, tallentuvat pyydetyt tiedot verkkokurssialustamme Teachablen osallistujalistaan. Jos olemme lähettäneet sinulle laskun tallennamme tietosi Isolta Archimedes -laskutusohjelman yhteystietoihin. Nämä palvelut on suojattu salasanoilla, eivätkä ne siis ole kenenkään muun kuin Milagren toimistossa työskentelevän henkilön saatavilla. Säilytämme yhteystietojasi niin kauan kuin oletamme sinun olevan kiinnostunut palveluistamme tai kunnes itse ilmoitat haluavasi poistua asiakasrekisteristämme. Tämän voit tehdä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info(at)milagre.fi.

Lisäämme meihin yhteyttä ottaneet henkilöt myös postituslistallemme (Mail Chimp -ohjelma), jonka kautta lähetämme infokirjeitä muutamia kertoja vuodessa. Jokaisessa meiltä tulevasta sähköpostista löytyy nappi ”unsubscribe” jota painamalla voit halutessasi poistaa itsesi listalta. 

Mikäli seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa, You Tubessa tai Twitterissä, saat tietoa Milagren toiminnasta, keikoista, tapahtumista ja tanssikursseistamme sekä näet kuvamateriaalia ja videoita joita julkaisemme näillä alustoilla. Jos et enää halua nähdä näitä, voit koska tahansa lakata seuraamasta meitä näillä kanavilla.

Rekisterin pitäjä:

Milagre Tmi

Anne Nevalainen-Silva

Eerikinkatu 42

00180 Helsinki

info(at)milagre.fi

Powered by Aava 3