Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen.  

Tanssinopetuksen alalla Milagre on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssillisuus samban ja showtanssin pohjana. Milagre järjestää opetusta viikkotuntien, -kurssien ja yksityistuntien muodossa niin Helsingissä kuin eri puolilla Suomeakin ja toteuttaa erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan.

Milagren järjestämillä tanssitunneilla, -kursseilla ja workshopeissa keskitytään huolelliseen tekniikkaan, vartalon hallintaan ja tanssin laatuun. Sambaa opitaan sen juurista alkaen, kuttuuria, rytmiä ja liikettä kokonaisvaltaisesti ymmärtäen ja kunnioittaen. Toki tunneilla on myös vauhtia, hikeä ja hauskuutta, mutta miellämme itsemme ensisijaisesti tanssinopettajiksi - emmekä niinkään liikunnanohjaajiksi - vaikka toki meiltä irtoaa myös Zumba -tyyliset perustunnit!

Vuonna 2013 Milagre aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagren EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita sekä esiintyjiä, joilta voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016) ja Tuubissa (22.9.2017).

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

 

 

Milagre Dancers Instagramissa:

 

Tykkää MILAGRESTA Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

Seuraa meitä myös Instagramissa! #milagredancers @milagredancers


OPI TANSSIMAAN SAMBAA VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

HEELS & LADIES STYLING WORKSHOP

Helatorstaina 10.5.2018 tanssitaan korkkareissa Aleksanterin Teatterin ihanassa miljöössä Milagren huippuohjaajan Anne Nevalainen-Silvan opastuksessa! Tule mukaan nauttimaan ihanasta brasilialaisesta musiikista ja ota haltuun korkkaritanssin salat naisellisilla ja sensuelleilla mausteilla stailattuna! Lue tapahtuman info ja ilmoittaudu mukaan täältä!

 

UUSI KESKITASON SAMBATUNTI KÄYNNISTYY 15.2.2018

Kampin Studiolla käynnistyy uusi keskitason sambakurssi! Tunnit pidetään torstaisin klo 19:30 - 20:30 ja ohjaajana toimii Milagren showryhmän tanssija - pehmeän naisellisesta tanssityylistään tuttu Sonya Moody. Voit ilmoittautua mukaan koko kaudeksi. Koko kauden hinta on 165€. Kausi sisältää 15 kertaa. Osallistua voi myös kertamaksulla 13€/krt tai 10 -kortilla mikäli tilaa on. Ilmoittaudu kurssille täältä!

 

SAMBATUNTEJA LAPSILLE

Kevätkaudella 2018 Milagren Studiolla tanssitetaan myös lapsia! Lasten sambatunnit 5-10 vuotiaille käynnistyvät 22.1.2018. Tunnit pidetään Milagren Studiolla Kampissa maanantaisin klo 17:00-17:45. Tule tanssimaan ja oppimaan uusia taitoja leikkisän ja hauskan tanssin lomassa sekä nauttimaan liikunnan ilosta brasilialaisten rytmien tahdissa! Ilmoita lapsesi mukaan kevään ryhmään täältä!

 

KEVÄTKAUDEN 2018 KURSSIAIKATAULU ON PÄIVITETTY NETTISIVUILLE!

Kampin Studiolla tanssitaan ahkerasti koko kevätkausi! Tunnit käynnistyvät Loppiaisen jälkeen 8.1.2018. Käy tutustumassa tuntitarjontaan täältä ja varaa ajoissa oma paikkasi! Kampin Studion tunneille mahtuu max. 10 oppilasta joten varaa paikkasi ajoissa! Tiistain Masterclass -tason tunnit pidetään KAMPIN STUDIOLLA kevätkaudella klo 17:45 - 19:45 - huomaa muuttunut paikka ja aika! Kaikkien kurssien kuvaukset löydät täältä! Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tunneilla on tilaa, voi mukaan tulla myös sarjakortilla tai kertamaksulla.

 

SAMBAN ALKEISTUNTEJA KAMPIN STUDIOLLA!

Milagre tarjoaa Samban alkeiden opetusta KAMPIN STUDIOLLA (Eerikinkatu 42) keskiviikkoisin klo 19:15 - 20:15 Tunteja ohjaa Marika Mehtonen. Ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen! Tunneilla harjoitellaan samban perusasioita ihan alusta asti, joten voit liittyä mukaan koska tahansa, myös kesken kautta.

 

VERKKOKURSSI MUUTTI UUDELLE ALUSTALLE!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita entistä edullisemmin Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, upean verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Siirsimme kurssin uudelle kurssialustalle, jonka ansiosta saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä ja musiikkia. Verkkokurssi on nyt vihdoinkin saatavilla ja vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!

 

EK - RYHMIEN JA OPPILAIDEN ESIINTYVIEN RYHMIEN KEVÄTKAUSI 2018

Kevätkausi 2018 tekee tuloaan ja on aika avata Milagren treeniryhmien ovet taas uusille innokkaille tanssijoille! Jos palat halusta päästä esittämään koreografioita upeissa asuissa, treenaamaan kivassa porukassa muiden innokkaiden oppilaiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista - tule rohkeasti mukaan tunneille, nykäise opettajaasi hihasta ja kerro kiinnostuksesi ja innokkuutesi myös meille! Kokoamme kevätkaudelle "matalan kynnyksen" esiintyvän ryhmän, joka on avoin kaikille aktiivisesti tunneilla käyville ja esiintymisestä innostuneille oppilaille. Lisäksi muodostamme myös edistyneen tason tanssijoiden Ek -ryhmän, johon voivat pyrkiä mukaan kaikki showryhmästä kiinnostuneet tanssijat. 

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenotto -kaavakkeella: info(at)milagre.fi 

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Pikkujoulusesonki on onnellisesti ohi, mutta aina löytyy juhlimisen aihetta! Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Voit valita upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Mitä aiemmin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan ohjelmanumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 
Powered by Aava 3