Milagre Studio Tanssikoulu

Milagre Studio on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu. Löydät meiltä:

Tuntivalikoimaamme kuuluu kausittain paljon ihania viikkotunteja, tiiviskursseja ja Workshopeja. Kurssipaikat näet kunkin tunnin omasta infosta. Viikkotuntien alaikäraja on 16 vuotta. Yläikärajaa ei ole, vaan kaikenikäiset ovat tervetulleita. Useille kursseillemme voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Huomioi että studiolle mahtuu vain rajallinen määrä oppilaita, siksi paikka kannattaa aina varata ajoissa.

Tanssimme tunneillamme sambaa  ja showtanssia pääsääntöisesti naisten tyylillä. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan miesten tyyliä, voit tiedustella toimistolta milloin opetamme miesten tyyliä. Miesten tyylin tunteja voimme järjestää myös yksityisopetuksena tai pienryhmätunteina. Niitä voit varata täältä!

Olet tervetullut tunneillemme juuri sellaisena kuin olet. Milagrella tanssimme iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa, toisiamme kannustaen. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita. Meille on kunnia-asia, että jokaisella oppilaallamme sekä opettajillamme on kanssamme hyvä olla. 

Innokkaita oppilaita tanssimassa Milagre Studion näytetunnilla Messukeskuksessa Tanssi Vieköön -tapahtumassa v. 2018.

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancers on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut ammattilaistanssiryhmä, joka on jo vuosien ajan viihdyttänyt yleisöjä niin suurissa kuin pienissäkin tapahtumissa. Milagren riveihin on valikoitu tanssijoita jotka taitavat samban lisäksi myös monia muita lajeja sekä tietysti showtanssin laidasta laitaan.

Olemme vuosien varrella esiintyneet sadoissa yritysjuhlissa ja yksityistilaisuuksissa. Sen lisäksi meidän on voinut bongata tv:stä, mainoksista ja musiikkivideoilta. Olemme esiintyneet mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, Possessa, Naurun Tasapainossa, Sami Hedbergin maailmanennätyskiertueen finaalissa, Urheilugaalassa, Tuubissa, Putouksessa, Talentissa, Sunnuntailounaassa ja Haluatko miljonääriksi -mainoksissa.

Olipa kyseessä sitten firman henkilöstöpäivä, kesäjuhla tai pikkujoulu, meiltä löytyy ohjelmakokonaisuuksia jotka muistetaan. Upea sambashow sekä tanssiryhmämme monet muut teemashowt sopivat erinomaisesti tilaisuuksien vetonaulaksi! 

Meiltä löytyy runsaasti valmiita showkokonaisuuksia levymusiikkiin toteutettuna erilaisilla teemoilla. Upeat sambashowt on mahdollista toteuttaa levymusiikkiin tai sähäkän baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Meiltä järjestyy tanssijat myös vieraiden vastaanottoon sekä esitanssijat bändeille ja dj:lle. Teemme yhteistyötä mm. Free Fall Clubien kanssa sekä brasilialaista musiikkia soittavan Arina & Tara duon ja Tangerina bändin kanssa. Voit tutustua bändiin tarkemmin täältä! 

Varaa sopiva show ja kokoonpano tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyyntö täältä!

Lue lisää show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Tutustu tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Milagren Showryhmä Talent -sarjan kuvauksissa v. 2020.

Milagre Tmi

Milagre Tmi on v. 2003 perustettu yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto, tanssistudio ja ompeluateljee sijaitsee Töölössä osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 15 ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa asujen valmistus, showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Milagren Studiota on mahdollista vuokrata myös omaa tanssiharjoittelua tai erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten. Voit olla meihin yhteydessä täältä!

 

Milagren arvot

Milagre Studio -tanssikoulu ja Milagre Dancers showryhmä on jo pitkään tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta otteestaan brasilialaiseen tanssin opetukseen sekä brasilialaisen tanssin ja kulttuuriin esittämiseen. Lähtökohtanamme on aina ollut kokonaisvaltainen ja monipuolinen osaaminen niin afrobrasilialaisessa tanssissa, brasilialaisessa sambassa, showtanssissa kuin muissakin lajeissa.

Arvostamme ja kunnioitamme opettamiemme tanssien juuria. Opettajamme ja esiintyjämme ovat opiskelleet aktiivisesti lajeja niiden alkulähteistä käsin ja nyt kun matkustaminen ei ole mahdollista, koulutamme itseämme mm. brasilialaisten tanssinopettajien online -tunneilla. Näin pyrimme myös tukemaan lajien opettajia taloudellisesti heidän kotimaassaan. 

Opetuksessamme ja esityksissämme pyrimme tanssin ohessa myös jakamaan arvokasta tietoa lajien alkuperästä, juurista ja historiasta, jolloin eri lajien kulttuurit tulevat tutuiksi syvällisemmällä tasolla. Kannustamme ja opastamme oppilaitamme saatavilla olevan tiedon äärelle ja autamme tarvittaessa hakemaan oppia ja tietoa eri lähteistä.

Vuonna 2013 Milagre Studio aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen brasilialaista kulttuuria kunnioittavaan opetukseen ja sitä kautta laadukkaaseen showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagre Studion EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut kehittämään taitojaan merkittävästi ja lunastanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä. EK -ryhmän toiminta on tauolla Koronatilanteen vuoksi, mutta esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille on luotu oma kaikille avoin oppilaiden esiintyvä ryhmä Mística johon voi ilmoittautua mukaan täältä!

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

#milagredancers @milagredancers

#milagrestudio @milagrestudio

 

 


 

 OPI KAIKKI OLENNAINEN SAMBASTA, SEN JUURISTA, HISTORIASTA, KULTTUURISTA, MUSIIKISTA JA KARNEVAALISTA KATTAVAN VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

MILAGRE STUDIO ON MUUTTANUT!

Kevät on uudistumisen aikaa ja niinpä Milagre Studiokin on siirtynyt uuteen osoitteeseen! Uusi isompi toimipisteemme sijaitsee Töölössä, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 15. Uuden tilan kunnostus on vielä käynnissä ja karnevaalien valmistelu täyttää loppukevään aikataulut joten omat kurssimme ovat toistaiseksi tauolla. Tauon aikana Anne ohjaa useita workshopeja muilla paikkakunnilla sekä pitää joitain yksityistunteja tilauksesta. Myös esiintyvien ryhmien treenit pysyvät käynnissä koko kevään sillä Milagrella on paljon keikkoja tiedossa. Kesäkaudella tulemme järjestämään joitain kaikille avoimia tiiviskursseja. Ilmoittelemme tulevista kursseista Milagre Studion ja Milagre Dancersin sometileillä. 

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Esiinnymme kaikenlaisissa tapahtumissa ja takaamme juhliinne unohtumattoman elämyksen!

Jos olet järjestämässä pikkujouluja tai tapahtumaa johon kaipaat tunnelman nostavaa showta, väriä ja loistetta, ole meihin yhteydessä! Voit valita upean sambashown, cabaret shown, Las Vegas shown tai minka tahansa muun useista vaihtoehdoistamme. Otamme myös juhlaväen mukaan ilonpitoon ja tanssiin!

Ota yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren tanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

MILAGRE STUDION ESIINTYVÄT RYHMÄT

Mikäli olet kiinnostunut esiintymisestä oppilasryhmässä, showryhmässä tai haluat mukaan ek-valmennukseen, ole meihin yhteydessä.

Mìstica (oppilaiden esiintyvä ryhmä) sopii kaikille esiintymisestä innostuneille oppilaille ja Místican tunnille voi ilmoittautua mukaan kuka tahansa ilman erillistä hakua - myös kesken kautta.

Ek- valmennus sopii edistyneille tanssijoille joilla on tavoitteet ja motivaatio korkealla ja ura showryhmän esiintyjänä kiinnostaa. Ek -valmennukseen voit hakea mukaan laittamalla meille viestiä Yhteydenotto -sivun kaavakkeen kautta!

Myös Milagre Dancers -showryhmään on mahdollista hakea mukaan täydentämään ammattilaisryhmämme rivejä. Mikäli olet jatkotason samba- ja/tai showtanssija ja ahkera treenaaminen sekä esiintyminen ammattimaisesti kiinnostaa sinua, voit olla etsimämme henkilö. Showryhmän perehdytykseen valitaan vapaaoppilaiksi 1-3 tanssijaa kausittain. Vapaaoppilaat maksavat treeneistä vain murto-osan viikkotuntien kausimaksuihin verrattuna. Voit hakea vapaaoppilaspaikkaa olemalla meihin yhteydessä täältä

 

ILMAISET KOKEILUTUNNIT UUSILLE KOKO KAUDEN AJAN!

Uudet oppilaat voivat tulla mukaan ensimmäiselle tunnilleen aina ilmaiseksi, milloin tahansa kauden aikana! Ilmaiselle kokeilutunnille voi tulla joko studiolle tai sen voi tehdä etänä tallenteesta. Kokeilutunneille ilmoittaudutaan samaan tapaan kuin muutenkin, eli täyttämällä kurssien ilmoittautumiskaavake. Kaavakkeesta löytyy valinta "ilmainen kokeilutunti". Kun ruksaat sen, tiedämme että olet tulossa meille ensimmäistä kertaa, eikä sinulta peritä maksua.

 

YKSILÖVALMENNUSTA MILAGRE STUDIOLLA

Tiesitkö että Milagre Studio tarjoaa oppilailleen myös YKSILÖVALMENNUSTA. Valmennus sopii kenelle tahansa lähtötasosta riippumatta, sillä se räätälöidään ja toteutetaan valmennettavan omien tavoitteiden pohjalta. Päämääränä  valmennuksessa voi olla esim. samban oppiminen, passistaksi valitseminen tai oman tanssitekniikan, tanssikunnon, notkeuden, esiintymistaidon, korkkaritanssin tai jonkun muun osa-alueen kehittäminen. Yksilölliseen valmennukseen voit hakea olemalla meihin yhteydessä täältä!

 

POLTTARITUNNIT ja HÄÄT

Kevät ja kesä tuo mukanaan häät ja ennen kaikkea unohtumattomat POLTTARIT! Milagren esiintyjät ja tanssinopettajat ovat pitäneet vuosien saatossa lukuisia hauskoja polttaritunteja pienille ryhmille omalla studiollamme Kampissa. Polttarituntien pitäminen onnistuu sään sallisessa myös ulkona tai melkeinpä missä tahansa muussakin paikassa!

Niin polttareihin kuin myös häihinkin voi tilata myös ikimuistoisen ja viihdyttävän shownumeron upealta esiintyvältä ryhmältämme. Teemaan sopiva tanssishow hääjuhlissa tai vauhdikan tanssitunti polttaripäivänä jää taatusti unohtumattomasti mieleen! Varaa oma polttariohjelmasi tai upea tanssishow häihin ottamalla meihin yhteyttä TÄÄLTÄ!

 

VARAA YKSITYISOPETUS TAI PIENRYHMÄTUNTI MILAGRE STUDIOLTA!

Haluatko järjestää jotain kivaa ja taatusti hauskaa ohjelmaa ystävien kesken tai vaikkapa työporukalla? Milagre Studio tarjoaa hauskoja räätälöityjä pienryhmätunteja valitsemallasi teemalla niinä aikoina kun studiolla ei ole viikkotunteja! Miltä kuulostaisi vaikkapa "Viinivenyttely" tai Skumppasamba" rankan työviikon päätteeksi? Keinahteleva AfroFusion - tai LatinFusion -tunti oman tiimin kanssa? Tai vaikka TikTok -tanssien opettelu ja kuvaaminen kaveriporukalla! 

Varaa aika kaveri- tai työporukalle pienryhmäopetukseen (max 6 hlöä) alkaen 60€/h! Lue lisää täältä!

 

MILAGRELLA KÄY MAKSUVÄLINEENÄ SMARTUM, EDENRED ja E-PASSI!

Milagre Studiolla voit maksaa tanssikurssisi Smartumin, E-Passin tai Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleillä helposti ja turvallisesti mobiiliapin kautta! Muistathan käyttää vanhetuvat liikuntaedut ennen vuoden vaihdetta! Tervetuloa tanssimaan ja kohentamaan hyvinvointiasi Milagrelle!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä sekä kattavaa tietoa myös musiikista. Verkkokurssi on vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!


 

Powered by Aava 3