Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Vuokraamme myös Milagren Studiota erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten, järjestämme mm. lasten teemasynttäreitä tilauksesta. Studiota voi vuokrata myös mm. omaa tanssiharjoittelua tms. varten silloin kun se on vapaana. 

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancersin showryhmän sambashow Tanssi Vieköön -tapahtumassa elokuussa 2018.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita. Esiintyjiltämme voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Upea ambashow ammattilaisten toteuttamana sekä tanssiryhmämme muut teemashowt sopivat erinomaisesti tilaisuuksien vetonaulaksi!

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016), Tuubissa (22.9.2017), Putouksessa (20.10.2018) ja lukuisissa yritysten ja yksityisten juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit varata showryhmämme tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyynnön täältä!

Milagre Studio Tanssikoulu

Innokkaita oppilaita Milagre Studion näytetunnilla Tanssi Vieköön -tapahtumassa elokuussa 2017.

Milagre Studio on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssinopetus samban ja showtanssin pohjana. Milagre Studio järjestää tällä hetkellä ONLINE -opetusta useamman kerran viikossa! Normaaliolosuhteissa Milagre Studiolla pidetään lähiopetusta viikkotuntien, tiiviskurssien ja yksityistuntien muodossa. Toteutamme myös erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan. Kuluvan kauden aikataulut, tuntien kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet tunneille löydät täältä!

Vuonna 2013 Milagre Studio aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagre Studion EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

 

Seuraa Milagren showryhmän ja tanssikoulun tilejä Instagramissa!

#milagredancers @milagredancers

#milagrestudio @milagrestudio

 

Tykkää MILAGRESTA myös Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

 

 

 

MILAGRE STUDION ONLINE -TUNNIT NYT SAATAVILLA!

Lue lisää täältä!


OPI TANSSIMAAN SAMBAA VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

TANSSI MYÖS HEINÄKUUSSA SYDÄMESI KYLLYYDESTÄ!

Heinäkuussa vietämme pääasiassa kesälomaa, mutta kattava videokirjastomme palvelee innokkaita tanssinharrastajia läpi koko kesän! Jos tanssijalka vipattaa lomasta huolimatta, voit ostaa katseluoikeutta videokirjastoomme jonne olemme koonneet lähes 100 TUNTIA tallenteita Online -opetuksestamme! Milagre Studion valikoimista löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin ammattilaisille todella kattavasti eri lajeista. Valikoi omat suosikkilajisi, hyödynnä OTA 4 MAKSA 3 -tarjouksemme tai ota ANYTIME -passi kaikkiin videokirjaston materiaaleihin kuuden viikon ajaksi todella edulliseen hintaan! Pääset tutustumaan videokirjaston tarjontaan ja hintoihin täältä! 

 

HEINÄKUUSSA TREENATAAN AKROBATIAA JA ITÄMAISTA TANSSIA KAMPIN STUDIOLLA! 

Heinäkuussa Milagre Studiolla järjestetään kaksi erikoiskurssia. Akrobatiakurssilla pääset kokeilemaan rajojasi ja tekemään hauskoja ja kehittäviä temppuja mukavassa porukassa energiapakkauksemme Marikan ohjauksessa! Itämaisen tanssin peruskurssilla pääset pääset harjoittelemaan rintarangan, lantion ja käsien kauniita ja naisellisia liikkeitä ihanien rytmien tahdissa. Kurssia ohjaa ihastuttava ja taitava opettajamme Alya. Molemmat kurssit pidetään sekä Online -opetuksena että lähiopetuksena rajoitetulle joukolle oppilaita. Tutustu kurssien sisältöön tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä täältä!

 

KESÄKUUN ONLINE -TUNNIT

Haluatko tanssia kanssamme sambaa ja muita ihania tansseja omasta olkkarista käsin? Ilmoittaudu mukaan Milagre Studion ONLINE -TUNNEILLE! Milagre Studion kaikki tunnit pidetään Online -tunteina vielä ainakin kesäkuun ajan, mikä tarkoittaa sitä että voit kokeilla monia ihania uusia tanssilajeja asuinpaikkakunnastasi riippumatta, oman olohuoneesi rauhassa, juuri silloin kun se sinun aikatauluusi parhaiten sopii! Voit ilmoittautua jo suoraan kesäkuun kursseille tai tulla kertamaksulla (10€/60min., 13€/75min. tai 15€/90min.) kokeilemaan! Tutustu tuntitarjontaamme täältä ja ilmoittaudu mukaan!

 

MILAGRE DANCERS MUKANA TALENT SUOMI -OHJELMASSA!

Milagren showryhmä kutsuttiin mukaan MTV3:n Talent Suomi -ohjelmaan ja me otimme haasteen vastaan! Katso mitä mieltä tuomaristo Jorma Uotinen, Krista Siegfrieds, Ernest Lawson ja HP olivat Milagren esityksestä. Milagren osuus nähdään ohjelman neljännessä jaksossa 23.2.2020.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN HEELS -INTENSIIVIKURSSILLE!

Maaliskuussa 1.3. - 15.3.2020 Milagren Studiolla tanssitaan kolmena sunnuntaina ihanan musan tahdissa korkkareissa kun Maria Laation pitämä 3:n kerran intensiivikurssi paneutuu korkkaritanssin, naisellisen esiintymisen ja koreografian saloihin. Kaiva siis sinäkin korkkarit kaapista ja ilmoittaudu mukaan kurssille vaikka kaverin kanssa. Ilmoittautumiskaavakkeen löydät täältä!

 

MILAGRELLA KÄY NYT MYÖS EDENRED!

Milagre Studio on liittynyt mukaan Edenredin palveluntarjoajaksi. Tämä tarkoittaa sitä että meillä voit maksaa tanssikurssisi nykyään myös Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Edenred liikunta- tai kulttuurisaldolla! Tervetuloa tanssimaan ja kohentamaan hyvinvointiasi Milagrelle!

 

KEVÄTKAUDEN 2020 KURSSIEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

KEVÄTKAUDEN 2020 KURSSIEN aikataulut on nyt julkaistu! Katso Milagre Studion tuntitarjonta täältä ja ilmoittaudu mukaan! Tunneilla on paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti niin varmistat paikkasi suosituilla tunneillamme. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla tai sarjakortilla mikäli tunneille jää vapaita paikkoja. Liity myös Milagre Studion Facebook -ryhmään, niin pysyt kärryillä tunneista, kursseista ja voit varata itsellesi paikkoja yksittäisille kerroille.

 

HAKU KEVÄTKAUDEN 2020 EK -RYHMÄÄN ON AUKI!

Syyskausi on lopuillaan ja nyt suuntaamme katseet jo kohti tulevaa kevätkautta! Kevätkaudella 2020 on taas aika avata Milagren esiintyvien ryhmien ovet uusille innokkaille tanssijoille. Tanssijat ek-ryhmään valitaan haastatteluiden ja koetanssien perusteella joulukuun loppuun mennessä!

Jos palat halusta päästä esittämään koreografioita upeissa asuissa, treenaamaan kivassa porukassa muiden innokkaiden oppilaiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista, tule vielä viimeisille syyskauden tunneillemme kokeilemaan tai ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Voit kysellä lisätietoa ek -ryhmästä yhteydenotto -kaavakkeella tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: info(at)milagre.fi 

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Voit valita upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Mitä aiemmin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan ohjelmanumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä ja musiikkia. Verkkokurssi on nyt vihdoinkin saatavilla ja vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!


 

Powered by Aava 3