Milagre Studio Tanssikoulu

 

Milagre Dancers sekä Milagre Studio -tanssikoulu viettävät PIKKUJOULUJA lauantaina 18.12.2021! Tutustu illan herkulliseen pikkujoulumenuun sekä upeaan ohjelmaan täältä ja hanki lippusi tanssikauden säihkyvään päätösjuhlaan ajoissa. Mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautunutta!

 

 

Milagre Studio on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu. Löydät meiltä:

SYYSKAUDEN 2021 kurssien aikataulu on julkaistu! Ilmoittaudu mukaan koska tahansa täältä!

Kattavaan lajivalikoimaamme kuuluu paljon ihania HYBRIDI -tiiviskursseja ja Workshopeja Kampin Studiolla! Kaikille kursseillemme voi osallistua siis joko paikan päällä tai etänä. Studiolle otetaan rajattu määrä oppilaita joten toimi nopeasti!

Voit osallistua syyskauden kursseille myös huikean halvalla ETÄOSALLISTUJAN ANYTIME -PASSILLA! Passin hinta on 1000€ (norm. 1600€) ja se sisältää osallistumisen ETÄNÄ kaikille syyskauden aikataulun avoimille kursseille TALLENTEET MUKAAN LUKIEN. Huomaathan että siintyvien ryhmien tunnit eivät kuulu "Etäosallistujan Anytime -passin" hintaan. Osta Anytime -Passi täältä!

Milagre Studion tunneille Helsingin Kamppiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tunneilla tanssimme iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa, toisiamme kannustaen. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Meille on kunnia-asia, että jokaisella oppilaallamme sekä opettajillamme on kanssamme hyvä olla. 

Innokkaita oppilaita tanssimassa Milagre Studion näytetunnilla Messukeskuksessa Tanssi Vieköön -tapahtumassa v. 2018.

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancers -showryhmä koostuu edustavista ja ammattitaitoisista sambaajista, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita. Esiintyjiltämme voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Upea sambashow sekä tanssiryhmämme monet muut teemashowt sopivat erinomaisesti tilaisuuksien vetonaulaksi! 

Milagren showt ja näyttävät tanssijat valloittavat yleisönsä myös ETÄNÄ. Show'mme on mahdollista toteuttaa turvallisesti LIVE STREAMINA tai VIRTUAALISESTI yhteistyössä ammattitaitoisten ja kokeneiden yhteistyökumppaniemme kanssa! 

Varaa show tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyyntö täältä!

Lukuisten yksityistilaisuuksien ja yritysjuhlien lisäksi Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016), Tuubissa (22.9.2017), Putouksessa (20.10.2018).

Lue lisää show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Tutustu tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Milagren Showryhmä Talent -sarjan kuvauksissa v. 2020.

Milagre Tmi

Milagre Tmi on v. 2003 perustettu yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Milagren Studiota on mahdollista vuokrata myös omaa tanssiharjoittelua tai erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten. Voit olla meihin yhteydessä täältä!

 

Milagren arvot

Milagre Studio -tanssikoulu ja Milagre Dancers showryhmä on jo pitkään tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta otteestaan brasilialaiseen tanssin opetukseen sekä brasilialaisen tanssin ja kulttuuriin esittämiseen. Lähtökohtanamme on aina ollut kokonaisvaltainen ja monipuolinen osaaminen niin afrobrasilialaisessa tanssissa, brasilialaisessa sambassa, showtanssissa kuin muissakin lajeissa.

Arvostamme ja kunnioitamme opettamiemme tanssien juuria. Opettajamme ja esiintyjämme ovat opiskelleet aktiivisesti lajeja niiden alkulähteistä käsin ja nyt kun matkustaminen ei ole mahdollista, koulutamme itseämme mm. brasilialaisten tanssinopettajien online -tunneilla. Näin pyrimme myös tukemaan lajien opettajia taloudellisesti heidän kotimaassaan. 

Opetuksessamme ja esityksissämme pyrimme tanssin ohessa myös jakamaan arvokasta tietoa lajien alkuperästä, juurista ja historiasta, jolloin eri lajien kulttuurit tulevat tutuiksi syvällisemmällä tasolla. Kannustamme ja opastamme oppilaitamme saatavilla olevan tiedon äärelle ja autamme tarvittaessa hakemaan oppia ja tietoa eri lähteistä.

Vuonna 2013 Milagre Studio aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen brasilialaista kulttuuria kunnioittavaan opetukseen ja sitä kautta laadukkaaseen showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagre Studion EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut kehittämään taitojaan merkittävästi ja lunastanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä. EK -ryhmän toiminta on tauolla Koronatilanteen vuoksi, mutta esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille on luotu oma kaikille avoin oppilaiden esiintyvä ryhmä Mística johon voi ilmoittautua mukaan täältä!

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

#milagredancers @milagredancers

#milagrestudio @milagrestudio

 

 

 

TREENAA SAMBAA JA MUITA IHANIA LAJEJA KATTAVAN  VIDEOKIRJASTOMME AVULLA!

Lue lisää täältä!


OPI TANSSIMAAN SAMBAA VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

KARNEVAALISAMBA WORKSHOP LAHDESSA 12.9.2021

Milagren Anne Nevalainen-Silva vetää sunnuntaina 12.9.2021 tehokkaan 3h pituisen Karnevaalisamba -Worskhopin Lahden Samba Maracanãlla (Moisionkatu 6). Workshop sopii ihan kaikille harrastajille jotka haluavat päästä tutustumaan perinpohjaisesti brasilialaiseen sambaan ja karnevaalikulttuuriin! Tule mukaan nauttimaan brasilialaisista rytmeistä kanssamme! Käy lukemassa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täältä!

 

SYYSKAUDEN 2021 KURSSIT, TIIVISKURSSIT JA WORKSHOPIT OVAT TÄÄLLÄ!

Syyskauden 2021 aikataulut on vihdoin saatu kasaan! Tunneille voi osallistua joko paikan päällä Milagre Studiolla Kampissa TAI etänä. Studiolle voidaan ottaa vain rajallinen määrä oppilaita joten toimi nopeasti jos haluat mahtua studiolle! 

Etänä osallistuessasi saat käyttöösi myös tunien tallenteet koko kurssin ajan. Voit siis tehdä tai kerrata tunteja myös jälkikäteen omalla ajalla ja vaikka useampaan kertaan.

Ennakkoilmoittautuminen kursseille on käynnissä NYT, joten käy tutustumassa kurssitarjontaan ja tee ennakkoilmoittautuminen 30.7.2021 mennessä! Syksyn 2021 aikataulut löydät täältä!

 

MILAGREN EDUSTUS SAMBA QUEEN FINLAND 2021 -KILPAILUSSA!

Milagre Dancers on mukana kahden upean tanssijan edustuksella ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävässä Samba Queen Finland Competition 2021 -kisassa. Milagrelta kilpailuun osallistuvat Milagre Dancers -showryhmän tanssijat sekä Milagre Srudio -tanssikoulun opettajat Maria Laatio ja Marika Mehtonen.

Myös tuomaristossa nähdään tuttuja kasvoja, sillä Milagren perustaja Anne Nevalainen-Silva on mukana arvovaltaisessa raadissa, johon on kutsuttu myös muita arvostettuja pitkän linjan samba -asiantuntijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Tuomaristoon kuuluu Annen lisäksi Johanna Vehmas, Riikka Hietakorpi sekä brasilialaiset samban huippuammattilaiset Ana Arruda ja Felipe Morris.

Kilpailun tuottaa SSKL (Suomen Sambakoulujen Liitto) yhteistyössä Sambic Oy:n kanssa ja se toteutetaan virtuaalisesti. Kilpailu kuvataan helatorstaina ja lopullista kisalähetystä, jossa myös Suomen sambahistorian ensimmäinen SAMBA QUEEN FINLAND kruunataan, pääsee katsomaan livelähetyksenä netistä lauantaina 126.2021 osana HSC2021 virtuaalitapahtumaa. 

 

VARAA YKSITYISOPETUS TAI PIENRYHMÄTUNTI MILAGRE STUDIOLTA!

Oletko lopen kyllästynyt etätunteihin? Haluaisitko tanssia  vaihteeksi jossain muualla kuin omassa olkkarissa? Varaa aika pienryhmälle (max 6 hlöä) tai vain itsellesi yksityisopetukseen hintaan 60€/h! Lue lisää täältä!

 

HAKU SYYSKAUDEN 2021 EK -RYHMÄÄN ON AUKI!

Kevätkausi 2021 on lopuillaan ja nyt suuntaamme katseet jo kohti tulevaa syyskautta jolloin toivottavasti saamme taas tanssia studiolla lähiopetuksessa! On siis tullut taas aika avata Milagren esiintyvien ryhmien ovet uusille innokkaille tanssijoille. Ek-ryhmään valitaan uusia tanssijoita etä -haastatteluiden ja videocastingin perusteella huhtikuun alusta alkaen!

Jos palat halusta päästä esittämään koreografioita upeissa asuissa, treenaamaan kivassa ja motivoituneessa porukassa muiden taitavien tanssijoiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista, hae rohkeasti mukaan ottamalla yhteyttä meihin!

Voit kysellä lisätietoa ek -ryhmästä yhteydenotto -kaavakkeella tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: info(at)milagre.fi

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI VIRTUAALISESTI! 

Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! COVID -19 tilanne on vaikuttanut suuresti tapahtumien järjestämiseen, mutta mahtava show piristää ja jää mieleen myös etänä toteutettuna! Esiinnymme pienissä tapahtumissa myös paikan päällä vaadittavia turvavälejä noudattaen tai etätapahtumissa virtuaalisesti!

Jos olet järjestämässä virtuaalista tapahtumaa ja haluaisit värittää sitä upealla sambashowlla tai hauskalla tanssinopetuksella, ole meihin yhteydessä! Voit valita yleisöä aktivoivan tanssinopetuksen, upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Toteutamme tapahtumien virtueeliset esitykset joko omin voimin tai ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme avulla. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

TANSSI KOTONA SYDÄMESI KYLLYYDESTÄ!

Milagre Studion kattava videokirjasto palvelee innokkaita tanssinharrastajia vuoden ympäri! Jos tanssijalka vipattaa, voit ostaa katseluoikeutta videokirjastoomme jonne olemme koonneet lähes 500 TUNTIA tallenteita Online -opetuksestamme! Milagre Studion valikoimista löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin ammattilaisille todella kattavasti eri lajeista. Valikoi omat suosikkilajisi ja treenaa turvallisesti kotona, juuri siihen aikaan kuin sinule sopii. Videokirjaston materiaaleihin pääset käsiksi todella edulliseen hintaan! Tutustu hintoihin ja tuntitarjontaan täältä! 

 

MILAGRELLA KÄY NYT MYÖS EDENRED ja E-PASSI!

Milagre Studio on liittynyt mukaan Edenredin ja E-Passin palveluntarjoajaksi. Tämä tarkoittaa sitä että meillä voit maksaa tanssikurssisi nykyään myös E-Passin tai Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Edenred liikunta- tai kulttuurisaldolla! Tervetuloa tanssimaan ja kohentamaan hyvinvointiasi Milagrelle!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä ja musiikkia. Verkkokurssi on nyt vihdoinkin saatavilla ja vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!


 

Powered by Aava 3