Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen.  

Tanssinopetuksen alalla Milagre on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssillisuus samban ja showtanssin pohjana. Milagre järjestää opetusta viikkotuntien, -kurssien ja yksityistuntien muodossa niin Helsingissä kuin eri puolilla Suomeakin ja toteuttaa erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan.

Milagren järjestämillä tanssitunneilla, -kursseilla ja workshopeissa keskitytään huolelliseen tekniikkaan, vartalon hallintaan ja tanssin laatuun. Sambaa opitaan sen juurista alkaen, kuttuuria, rytmiä ja liikettä kokonaisvaltaisesti ymmärtäen ja kunnioittaen. Toki tunneilla on myös vauhtia, hikeä ja hauskuutta, mutta miellämme itsemme ensisijaisesti tanssinopettajiksi - emmekä niinkään liikunnanohjaajiksi - vaikka toki meiltä irtoaa myös Zumba -tyyliset perustunnit!

Vuonna 2013 Milagre aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagren EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita sekä esiintyjiä, joilta voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös TV:ssä, mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015) ja Urheilugaalassa (12.1.2016).

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

 

 

Milagre Dancers Instagramissa:

 

SYYSKAUDEN 2017 TUNNIT ON JULKAISTU!

ILMOITTAUDU KURSSEILLE

TÄÄLTÄ!

 

 

Tykkää MILAGRESTA Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

Löydät meidät myös Instagramista #milagredancers @milagredancers

Ja Twitteristä #milagredancers @milagre_dancers

Ajankohtaista

 

HEELS -TEKNIIKKAA MAANANTAISIN KAMPISSA!

Kampin Studiolla käynnistyy maanantaina 11.9.2017 kovasti toivottu HEELS - tekniikka kurssi, jossa keskitytään nimen omaan korkokengillä tanssimiseen! Tämä 10 -kerran kurssi sisältää runsaasti kävelyharjoituksia sekä liikkeiden stailaamista erilaisia pään liikkeitä, katseita, käsien liikkeitä ja pyörähdyksiä käyttäen. Kurssin ohjaa Milagren showryhmän upea tanssija Maria Laatio. Kurssille on tarjolla rajallinen määrä paikkoja, joten varaa omasi nopeasti täältä!

 

SAMBAN ALKEISTUNTEJA KAMPIN STUDIOLLA!

Milagre tarjoaa Samban alkeiden opetusta KAMPIN STUDIOLLA (Eerikinkatu 42) keskiviikkoisin klo 19:15 - 20:45 kattavalla 90min. tunnilla ja torstaisin klo 18:30 - 19:30 tehokkaalla 60 min. tunnilla. Keskiviikon tunteja ohjaa Marika Mehtonen ja torstain tunteja Anne Nevalainen-Silva. Mikäli haluat kehittyä nopeassa tahdissa aloittelijasta asiantuntijaksi, kannattaa lähteä tehokkaasti liikkeelle ja ilmoittautua kausimaksulla molemmille alkeistunneille! Saat molemmat alkeiskurssit edulliseen yhteishintaan 390€ (norm. hinta 435€)! Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti!

 

GAFIEIRAA, FORRÓA, BOLEROA JA WEST COAST SWINGIÄ KAMPIN STUDIOLLA!

Sukella ihanien paritanssien maailmaan Kampin Studiolla brasilialaisen ammattitanssijan Edson Modeston ohjauksessa! Torstaisin tanssitaan West Coast Swingia (7.9. - 14.12.2017). Alkeistason ryhmä treenaa klo 19:30 - 20:30 ja jatkotason ryhmä klo 20:30 - 21:30. Lisäksi perjantaisin (15.9. - 15.12.2017) tanssitaan Brazilian Connection kurssilla Samba de Gafieiraa, Forróa ja Boleroa klo 19:30 - 21:00. Kurssi sopii kaiken tasoisille tanssijoille. Kurssit järjestää Rio Zouk Style ja ilmoittautuminen sekä kurssimaksut hoituu heidän omien nettisivujen kautta! West Coast Swingiin voit tutustua ja ilmoittautua täältä ja Brazilian connectioniin täältä!

 

SAMBAN VERKKOKURSSI KÄYNNISTYY SYYSKUUSSA 2017!

Vihdoinkin se on täällä!!! Nyt voit opetella kaikki karnevaalisamban perusteet Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessa! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, upean verkkokurssin muotoon. INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät mahtavan määrän perusteellista opetusta sisältävää videomateriaalia, tekstiosuuksia, linkkejä, musiikkia ja keskustelualueen, jossa voit esittää lisäkysymyksiä kurssin ohjaajalle. Verkkokurssi julkaistaan syyskuussa 2017 jonka jälkeen voit vain nauttia siitä että kaikki tärkeä tieto ja opetus on vihdoinkin vain muutaman klikkauksen päässä :-D Mikäli haluat ilmoittautua mukaan, lähetä meille tietosi yhteydenotto -kaavakkeella, niin lähetämme sähköpostiisi suoran linkin verkkokurssille heti kun kurssisivusto avautuu! 

 

EK - RYHMIEN JA SHOWRYHMÄN AUDITIONIT!

SUNNUNTAINA Klo 16:15 - 18:15 Kampin Studiolla järjestettävissä AUDITIONEISSA valitaan uusia innokkaita ja esiintymishaluisia oppilaita syys - kevätkaudelle 2017-2018 EK -ryhmään. Jos palat halusta päästä esiintymään hyvässä porukassa muiden innokkaiden oppilaiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista - tule rohkeasti mukaan ja osoita siten kiinnostuksesi ja innokkuutesi myös meille!

Samaisessa tilaisuudessa voit hakea (tai saada kutsun) myös Milagren ammattilaisryhmään mikäli taidot ja persoona natsaavat siihen mitä haemme ammattilaisilta.

Raadin perusteellisen ja salamyhkäisen harkinnan kautta saatamme jakaa myös muutamia vapaaoppilaspaikkoja (stipendejä) EK -ryhmään.

Ilmoittaudu mukaan yhteydenotto -kaavakkeella tai kysele lisää: info(at)milagre.fi 

 

VARAA MILAGREN SHOW PIKKUJOULUIHIN! 

Pikkujoulusesonki on lähellä ja Milagren showryhmän keikkakalenteri täyttyy kovaa vauhtia monenlaisista show-varauksista! Suosituimmat juhlaviikonloput täyttyvät ensimmäisenä, mutta vielä on mahdollisuus saada upea tanssiryhmämme esiintymään myös Teidän pikkujouluihinne! Voit valita juhliinne upean sambashown tai minkä vaan muun teemaanne sopivan show useista vaihtoehdoistamme. Mitä nopeammin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan shownumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 
Powered by Aava 3