Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen.  

Tanssinopetuksen alalla Milagre on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssillisuus samban ja showtanssin pohjana. Milagre järjestää opetusta viikkotuntien, -kurssien ja yksityistuntien muodossa niin Helsingissä kuin eri puolilla Suomeakin ja toteuttaa erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan.

Milagren järjestämillä tanssitunneilla, -kursseilla ja workshopeissa keskitytään huolelliseen tekniikkaan, vartalon hallintaan ja tanssin laatuun. Sambaa opitaan sen juurista alkaen, kuttuuria, rytmiä ja liikettä kokonaisvaltaisesti ymmärtäen ja kunnioittaen. Toki tunneilla on myös vauhtia, hikeä ja hauskuutta, mutta miellämme itsemme ensisijaisesti tanssinopettajiksi - emmekä niinkään liikunnanohjaajiksi - vaikka toki meiltä irtoaa myös Zumba -tyyliset perustunnit!

Vuonna 2013 Milagre aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagren EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita sekä esiintyjiä, joilta voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös TV:ssä, mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015) ja Urheilugaalassa (12.1.2016).

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

 

 

Milagre Dancers Instagramissa:

 

OPI TANSSIMAAN SAMBAA VERKKOKURSSIMME AVULLA!

OSTA KURSSI

TÄÄLTÄ!

 

KEVÄTKAUDEN 2018 AIKATAULU ON JULKAISTU!

ILMOITTAUDU KURSSEILLE

TÄÄLTÄ!

 

 

Tykkää MILAGRESTA Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

Löydät meidät myös Instagramista #milagredancers @milagredancers

Ja Twitteristä #milagredancers @milagre_dancers

Ajankohtaista 

 

SAMBATUNTEJA LAPSILLE

Kevätkaudella 2018 Milagren Studiolla tanssitetaan myös lapsia! Lasten sambatunnit 4-6 vuotiaille käynnistyvät 22.1.2018. Tunnit pidetään Milagren Studiolla Kampissa maanantaisin klo 17:00-17:45. Tule tanssimaan ja oppimaan uusia taitoja leikkisän ja hauskan tanssin lomassa sekä nauttimaan liikunnan ilosta brasilialaisten rytmien tahdissa! Ilmoita lapsesi mukaan kevään ryhmään täältä!

 

KEVÄTKAUDEN 2018 KURSSIAIKATAULU ON PÄIVITETTY NETTISIVUILLE!

Kampin Studiolla tanssitaan ahkerasti koko kevätkausi! Tunnit käynnistyvät Loppiaisen jälkeen 8.1.2018. Käy tutustumassa tuntitarjontaan täältä ja varaa ajoissa oma paikkasi! Kampin Studion tunneille mahtuu max. 10 oppilasta joten varaa paikkasi ajoissa! Tiistain Masterclass -tason tunnit pidetään KAMPIN STUDIOLLA kevätkaudella klo 17:45 - 19:45 - huomaa muuttunut paikka ja aika! Kaikkien kurssien kuvaukset löydät täältä! Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tunneilla on tilaa, voi mukaan tulla myös sarjakortilla tai kertamaksulla.

Kevätkauden kurssimaksun kokonaisuudessaan maksaneilla oppilailla on mahdollisuus ostaa myös Milagren laatima, kattava 7 viikon mittainen SAMBAN VERKKOKURSSI erikoishintaan 100€! Hyödynnä mahdollisuus ja nappaa alennuskoodi itsellesi pian. Tarjouskoodin voit saada vain koko kurssimaksun maksettuasi. Tämä tarjous on voimassa tammikuun 2018 ajan.

 

SAMBAN ALKEISTUNTEJA KAMPIN STUDIOLLA!

Milagre tarjoaa Samban alkeiden opetusta KAMPIN STUDIOLLA (Eerikinkatu 42) keskiviikkoisin klo 19:15 - 20:15 sekä torstain alkuillassa klo 17:30 -18:30. Keskiviikon tunteja ohjaa Marika Mehtonen ja torstain tunteja Sonya Moody. Mikäli haluat napata perusasiat nopeasti haltuun, kannattaa lähteä tehokkaasti liikkeelle ja ilmoittautua vaikka molemmille alkeistunneille!

 

SAMBAN VERKKOKURSSI ON TÄÄLLÄ!

Vihdoinkin se on täällä!!! Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan seitsemän viikkoa kestävän tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, upean verkkokurssin muotoon. INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät mahtavan määrän perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä ja musiikkia. Verkkokurssi on nyt vihdoinkin saatavilla ja vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!

HUOM! Tammikuussa 2018 voit ostaa verkkokurssin reippaasti alennettuun hintaan 100€!!! (normaali hinta 160€) Mikäli osallistut Milagren kevätkauden kursseille kurssimaksulla olet oikeutettu saamaan alennuslinkin käyttöösi! Ilmoittaudu siis tunneille NYT ja hyödynnä tilaisuus kun se vielä on mahdollista :-D

 

EK - RYHMIEN JA OPPILAIDEN ESIINTYVIEN RYHMIEN KEVÄTKAUSI 2018

Kevätkausi 2018 tekee tuloaan ja on aika avata Milagren treeniryhmien ovet taas uusille innokkaille tanssijoille! Jos palat halusta päästä esittämään koreografioita upeissa asuissa, treenaamaan kivassa porukassa muiden innokkaiden oppilaiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista - tule rohkeasti mukaan tunneille, nykäise opettajaasi hihasta ja kerro kiinnostuksesi ja innokkuutesi myös meille! Kokoamme kevätkaudelle "matalan kynnyksen" esiintyvän ryhmän, joka on avoin kaikille aktiivisesti tunneilla käyville ja esiintymisestä innostuneille oppilaille. Lisäksi muodostamme myös edistyneen tason tanssijoiden Ek -ryhmän, johon voivat pyrkiä mukaan kaikki showryhmästä kiinnostuneet tanssijat. 

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenotto -kaavakkeella: info(at)milagre.fi 

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Pikkujoulusesonki on onnellisesti ohi, mutta aina löytyy juhlimisen aihetta! Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Voit valita upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Mitä aiemmin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan ohjelmanumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 
Powered by Aava 3