Milagre Studio Tanssikoulu

Milagre Studio on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu. Löydät meiltä:

KEVÄTKAUDEN 2022 kurssien aikataulu on julkaistu! Ilmoittaudu mukaan koska tahansa täältä!

Kattavaan lajivalikoimaamme kuuluu paljon ihania tanssitunteja, tiiviskursseja ja Workshopeja Kampin Studiolla! Kursseillemme voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Studiolle otetaan rajattu määrä oppilaita joten toimi nopeasti mikäli haluat varmistaa paikan studiolla!

Milagre Studion tunneille Helsingin Kamppiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tunneilla tanssimme iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa, toisiamme kannustaen. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Meille on kunnia-asia, että jokaisella oppilaallamme sekä opettajillamme on kanssamme hyvä olla. 

Innokkaita oppilaita tanssimassa Milagre Studion näytetunnilla Messukeskuksessa Tanssi Vieköön -tapahtumassa v. 2018.

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancers -showryhmä koostuu edustavista ja ammattitaitoisista sambaajista, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita. Esiintyjiltämme voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Upea sambashow sekä tanssiryhmämme monet muut teemashowt sopivat erinomaisesti tilaisuuksien vetonaulaksi! 

Milagren showt ja näyttävät tanssijat valloittavat yleisönsä myös ETÄNÄ. Show'mme on mahdollista toteuttaa turvallisesti LIVE STREAMINA tai VIRTUAALISESTI yhteistyössä ammattitaitoisten ja kokeneiden yhteistyökumppaniemme kanssa! 

Varaa show tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyyntö täältä!

Lukuisten yksityistilaisuuksien ja yritysjuhlien lisäksi Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016), Tuubissa (22.9.2017), Putouksessa (20.10.2018).

Lue lisää show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Tutustu tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Milagren Showryhmä Talent -sarjan kuvauksissa v. 2020.

Milagre Tmi

Milagre Tmi on v. 2003 perustettu yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Milagren Studiota on mahdollista vuokrata myös omaa tanssiharjoittelua tai erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten. Voit olla meihin yhteydessä täältä!

 

Milagren arvot

Milagre Studio -tanssikoulu ja Milagre Dancers showryhmä on jo pitkään tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta otteestaan brasilialaiseen tanssin opetukseen sekä brasilialaisen tanssin ja kulttuuriin esittämiseen. Lähtökohtanamme on aina ollut kokonaisvaltainen ja monipuolinen osaaminen niin afrobrasilialaisessa tanssissa, brasilialaisessa sambassa, showtanssissa kuin muissakin lajeissa.

Arvostamme ja kunnioitamme opettamiemme tanssien juuria. Opettajamme ja esiintyjämme ovat opiskelleet aktiivisesti lajeja niiden alkulähteistä käsin ja nyt kun matkustaminen ei ole mahdollista, koulutamme itseämme mm. brasilialaisten tanssinopettajien online -tunneilla. Näin pyrimme myös tukemaan lajien opettajia taloudellisesti heidän kotimaassaan. 

Opetuksessamme ja esityksissämme pyrimme tanssin ohessa myös jakamaan arvokasta tietoa lajien alkuperästä, juurista ja historiasta, jolloin eri lajien kulttuurit tulevat tutuiksi syvällisemmällä tasolla. Kannustamme ja opastamme oppilaitamme saatavilla olevan tiedon äärelle ja autamme tarvittaessa hakemaan oppia ja tietoa eri lähteistä.

Vuonna 2013 Milagre Studio aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen brasilialaista kulttuuria kunnioittavaan opetukseen ja sitä kautta laadukkaaseen showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagre Studion EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut kehittämään taitojaan merkittävästi ja lunastanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä. EK -ryhmän toiminta on tauolla Koronatilanteen vuoksi, mutta esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille on luotu oma kaikille avoin oppilaiden esiintyvä ryhmä Mística johon voi ilmoittautua mukaan täältä!

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

#milagredancers @milagredancers

#milagrestudio @milagrestudio

 

 


 

 OPI KAIKKI OLENNAINEN SAMBASTA, SEN JUURISTA, HISTORIASTA, KULTTUURISTA, MUSIIKISTA JA KARNEVAALISTA KATTAVAN VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

MAYARA LIMAN ONLINE -TIIVISKURSSI MILAGRELLA 8.5. - 29.5.2022!

Milagre Studio järjestää toukokuussa Mayara Liman Online -tiiviskurssin suoraan Rio de Janeirosta käsin! Tunnit pidetään sunnuntaisin klo 16:00 - 17:00 suljetussa FB -ryhmässä tai Zoomissa. Kurssi on suunnattu keski-jatkotason sambistoille joilla on samban perusaskel jo hyvin hallussa.

Lisätietoa tiiviskurssista ja Mayarasta sekä ilmoittautumiskaavakkeen löydät täältä!

Toimi nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain rajallinen määrä oppilaita! Ilmoittautumiset ja maksut tulee olla perillä viimeistään perjantaina 6.5.2022!

 

 

VALMISTAUDU KARNEVAALIIN!

Haluatko osallistua karnevaaleille, mutta samba-askeleet eivät ole vielä ihan hallussa? Tervetuloa mukaan Milagre Studion KARNEVAALISAMBAN PERUSTEET ONLINE -TIIVISKURSSILLE! Tämän 4:n kerran kurssin voit ostaa koska tahansa ja opetella samban perusteet kätevästi kotoa käsin selkeiden videoitujen tanssituntien avulla! Tanssituntivideot ovat osallistujien käytössä 5:den viikon ajan ostopäivästä, joten voit tehdä tunteja vaikka useaan otteeseen juuri silloin kun se sinulle sopii! Kurssilla opit kaiken olennaisen karnevaaleja varten ja nostat samalla sambakuntoa karnevaalitasolle. Ilmoittaudu mukaan valitsemalla kurssi kevätkauden kurssien ilmoittautumiskaavakkeesta! Kevätkauden kurssit näet täältä!

 

TULE MUKAAN SAMBAKARNEVAALEILLE!

Helsinki Samba Carnaval -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 6. - 12.6.2022. Viikko on täynnä monenlaista workshopia, sambatapahtumaa ja illanviettoja joissa nähdään niin kansainvälistä kuin suomalaistakin sambaväkeä pilvin pimein!

Karnevaaliviikko huipentuu lauantai-iltapäivän upeaan karnevaalikulkueeseen Helsingin keskustassa sekä iltajuhlaan jota vietetään Apollo Live Clubilla.

Tänä vuonna Milagre Studio oppilaineen ja esiintyvine ryhmineen on mukana karnevaalikulkueessa yhteistyössä Lahtelaisen Samba Maranacãn kanssa. Milagre ja Maracanã toteuttavat mahtavan sambablocon, johon kaikki sambasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Käy lukemassa lisää karnevaaliblocostamme täältä ja ilmoittaudu mukaan vaikka heti! Mitä isompi ryhmä, sitä paremmat bileet! 

 

POLTTARITUNNIT ja HÄÄT

Kevät ja kesä tuo mukanaan häät ja ennen kaikkea unohtumattomat POLTTARIT! Milagren esiintyjät ja tanssinopettajat ovat pitäneet vuosien saatossa lukuisia hauskoja polttaritunteja pienille ryhmille omalla studiollamme Kampissa. Polttarituntien pitäminen onnistuu sään sallisessa myös ulkona tai melkeinpä missä tahansa muussakin paikassa! Niin polttareihin kuin myös HÄIHIN voi tilata myös ikimuistoisen ja viihdyttävän shownumeron upealta esiintyvältä ryhmältämme. Teemaan sopiva tanssishow hääjuhlissa tai vauhdikan tanssitunti polttaripäivänä jää taatusti unohtumattomasti mieleen! Varaa oma polttariohjelmasi tai upea tanssishow häihin ottamalla meihin yhteyttä TÄÄLTÄ!

 

KEVÄTKAUDEN 2022 AIKATAULUT OVAT TÄÄLLÄ!

Kevätkauden 2022 aikataulut on vihdoin saatu kasaan! Tunneille voi osallistua joko paikan päällä Milagre Studiolla Kampissa TAI etänä. Studiolle voidaan ottaa vain rajallinen määrä oppilaita joten toimi nopeasti jos haluat mahtua lähiopetukseen! 

Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä NYT, joten käy tutustumassa kurssitarjontaan ja tee ennakkoilmoittautuminen joko heti tai viimeistään 31.12.2021 mennessä jotta saamme kaikkien kurssien toteutumiset varmistettua ajoissa!

Kevään 2022 aikataulut löydät täältä!

 

VARAA YKSITYISOPETUS TAI PIENRYHMÄTUNTI MILAGRE STUDIOLTA!

Oletko lopen kyllästynyt etätunteihin? Haluaisitko tanssia  vaihteeksi jossain muualla kuin omassa olkkarissa? Varaa aika pienryhmälle (max 6 hlöä) tai vain itsellesi yksityisopetukseen hintaan 60€/h! Lue lisää täältä!

 

HAKU KEVÄTKAUDEN 2022 ESIINTYVIIN RYHMIIN ON AUKI!

Kevätkausi 2022 on kohta täällä ja on siis tullut taas aika avata Milagren esiintyvien ryhmien ovet uusille innokkaille tanssijoille!

Milagre Studiolla toimii kaksi erilaista esiintymiseen suuntautunutta opetusryhmää: oppilasryhmä Mística, Ek -valmennusryhmä. 

Jos palat halusta päästä esiintymään matalammalla kynnyksellä, treenaamaan hauskoja koreografioita sekä valmistamaan upeita esiintymisasuja kivassa ja motivoituneessa porukassa, tule mukaan oppilaiden esiintyvään ryhmään MÍSTICAAN! Mística treenaa keskiviikkoisin Samba keskitason tunnilla ja lisäksi tarvittaessa keikkatreeneissä sunnuntaisin.

Lisätietoa Místican treeneistä löytyy kevätkauden 2022 tuntikuvauksien kohdalta! Käypä siis tutustumassa tuntien kuvaukseen ja ilmoita kiinnostuksesi tulla mukaan  yhteydenotto -kaavakkeella.

Mikäli tavoitteesi ovat jo korkeammalla ja tähtäimessä on ura esimerkiksi ammattimaisesti esiintyvässä samba- ja showryhmässä, saattaa EK-VALMENNUS olla tehty sinua varten! Ek -valmennettavat treenaavat pääsääntöisesti sunnuntaisin omissa treeneissään ja käyvät sen lisäksi myös useilla muilla tunneilla viikoittain. Lue lisää ek -valmennuksesta täältä ja hae rohkeasti mukaan ottamalla meihin yhteyttä!

Milagre Studiolla toteutetaan myös YKSILÖLLISTÄ VALMENNUSTA joka räätälöidään valmennettavan omien tavoitteiden pohjalta. Päämääränä voi olla esim. passistaksi valitseminen tai hyvän tanssitekniikan oppiminen. Yksilölliseen valmennukseen voi myös hakea olemalla meihin yhteydessä täältä!

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Esiinnymme kaikenlaisissa tapahtumissa ja takaamme juhliinne unohtumattoman elämyksen!

Jos olet järjestämässä virtuaalista tapahtumaa ja haluaisit värittää sitä upealla sambashowlla tai hauskalla tanssinopetuksella, ole meihin yhteydessä! Voit valita yleisöä aktivoivan tanssinopetuksen, upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Toteutamme tapahtumiin showt sekä myös virtueeliset esitykset joko omin voimin tai ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme avulla. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

MILAGRELLA KÄY MAKSUVÄLINEENÄ SMARTUM, EDENRED ja E-PASSI!

Milagre Studiolla voit maksaa tanssikurssisi Smartumin, E-Passin tai Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleillä helposti ja turvallisesti mobiiliapin kautta! Muistathan käyttää vanhetuvat liikuntaedut ennen vuoden vaihdetta! Tervetuloa tanssimaan ja kohentamaan hyvinvointiasi Milagrelle!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä sekä kattavaa tietoa myös musiikista. Verkkokurssi on vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!


 

Powered by Aava 3