Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Vuokraamme myös Milagren Studiota erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten, järjestämme mm. lasten teemasynttäreitä tilauksesta. Studiota voi vuokrata myös mm. omaa tanssiharjoittelua tms. varten silloin kun se on vapaana. 

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancersin showryhmän sambashow Tanssi Vieköön -tapahtumassa elokuussa 2018.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita. Esiintyjiltämme voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Upea ambashow ammattilaisten toteuttamana sekä tanssiryhmämme muut teemashowt sopivat erinomaisesti tilaisuuksien vetonaulaksi!

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016), Tuubissa (22.9.2017), Putouksessa (20.10.2018) ja lukuisissa yritysten ja yksityisten juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit varata showryhmämme tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyynnön täältä!

Milagre Studio Tanssikoulu

Innokkaita oppilaita Milagre Studion näytetunnilla Tanssi Vieköön -tapahtumassa elokuussa 2017.

Milagre Studio on pieni, kodikas ja lämminhenkinen tanssikoulu, jonne kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Meille on kunnia asia, että jokaisella oppilaallamme sekä opettajillamme on kanssamme hyvä olla. 

Milagre Studio on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssinopetus afrobrasilialaisen tanssin, samban, showtanssin ja muiden lajien pohjana. Arvostamme ja kunnioitamme opettamiemme tanssien juuria. Olemme opiskelleet aktiivisesti lajeja niiden alkulähteistä käsin ja nyt kun matkustaminen ei ole mahdolloista, kouluttavat opettajamme itseään mm. brasilialaisten tanssinopettajien online -tunneilla. Näin pyrimme myös tukemaan lajien opettajia taloudellisesti heidän kotimaassaan. Opetuksessamme pyrimme tanssin ohessa jakamaan oppilaille arvokasta tietoa lajien alkuperästä, juurista ja historiasta, jolloin eri lajien kulttuurit tulevat tutuiksi syvällisemmällä tasolla. Kannustamme ja opastamme myös oppilaitamme saatavilla olevan tiedon äärelle ja autamme tarvittaessa hakemaan oppia ja tietoa eri lähteistä.

Milagre Studiolla järjestämme opetusta sekä LÄHIOPETUKSENA että ONLINE -opetuksena. Tunteja pidetään viikkotuntien, tiiviskurssien ja yksityistuntien muodossa. Toteutamme myös erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan. Kuluvan kauden aikataulut, tuntien kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet tunneille löydät täältä!

Vuonna 2013 Milagre Studio aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen brasilialaista kulttuuria kunnioittavaan opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagre Studion EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut kehittämään taitojaan merkittävästi ja lunastanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä. Tänä syksynä (2020) EK -ryhmän toiminta on tauolla Koronatilanteen vuoksi, mutta esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille on luotu oma kaikille avoin oppilaiden esiintyvän ryhmän kurssi syysaikatauluun. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan tanssimaan muiden esiintymisestä kiinnostuneiden oppilaiden kanssa!

 

Seuraa Milagren showryhmän ja tanssikoulun tilejä Instagramissa!

#milagredancers @milagredancers

#milagrestudio @milagrestudio

 

Tykkää MILAGRESTA myös Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

 

 

 

TREENAA SAMBAA JA MUITA IHANIA LAJEJA KATTAVAN  VIDEOKIRJASTOMME AVULLA!

Lue lisää täältä!


OPI TANSSIMAAN SAMBAA VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

KEVÄTKAUDEN 2021 ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

Milagre Studion kevätkausi käynnistyy 13.1.2021! Tarjolla on paljon ihania ONLINE -TUNTEJA kaiken tasoisille tanssijoille aloittelijoista ammattilaisiin. Mikäli Korona sallii, voi kursseille osallistua rajallinen määrä oppilaita myös paikan päällä Milagren Studiolla Kampissa, mutta KAIKKI kurssimme toteutetaan joka tapauksessa myös ETÄOPETUKSENA. Kurssien ennakkoilmoittautuminen on nyt käynnissä. Käy katsomassa tarkemmat tuntikuvaukset ja hinnat täältä ja ilmoittaudu mukaan 20.12.2020 mennessä jotta voimme varmistaa ajoissa kurssien toteutumisen!

 

MILAGRE STUDION JOULULOMAN ONLINE -TIIVISKURSSIT

Joululomalla tanssitaan Annen ohjauksessa tiistaisin ONLINE -tunneilla 22.12.2020 - 12.1.2021. Tarjolla on Latin Show -koreografinen onlinekurssi, Funk Carioca -onlinekurssi ja Samba soolotanssi -onlinekurssi! Tunnit pidetään suljetussa FB -ryhmässä ja tallenteet jäävät oppilaiden käyttöön 19.1.2021 asti. ONLINE -osallistuminen on helppoa ja kätevää - voit osallistua mistä käsin tahansa ja voit tanssia tunnit itsellesi sopivaan aikaan tallenteista tai osallistua suoraan lähetykseen aikataulun mukaan. Tule rohkeasti mukaan! Katso tarkemmat tiedot ja hinnat täältä.

 

SAMBAA JA AFROBRASILIALAISTA TANSSIA KEMISSÄ 17.10.2020

Anne Nevalainen-Silva saapuu syyslomalla Kemiin opettamaan ihanan värikästä karnevaalisambaa ja voimaannuttavaa  afrobrasilialaista tanssia! Tunnit pidetään Kemistä käsin ja ne toteutetaan sekä lähiopetuksena että online -opetuksena. Tunnit pidetään lauantaina 17.10.2020 klo 10:00 alkaen ja tarjolla on opetusta sekä aloittelijoille että edistyneemmille harrastajille. Opetukseen voi siis osallistua joko paikan päällä tai etänä ja tuntien tallenteet saat käyttöösi 2 viikon ajaksi. Voit siis palata tallenteisiin monta kertaa uudestaankin juuri siihen aikaan kun se sinulle parhaiten sopii! Katso lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan täältä! 

 

SYYSKAUDEN 2020 AIKATAULUT ON JULKAISTU

Tervetuloa Milagre Studion ihanille ja monipuolisille tanssikursseille! Syykausi on täynnä toinen toistaan hauskempia kursseja kaiken tasoisille harrastajille. Tarjolla on ONLINE- ja HYBRIDI -kursseja, joten voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan treenata joko etänä tai paikan päällä! Katso syyskauden tarjonta täältä ja ilmoittaudu mukaan ihan koska tahansa! Tallenteet kaikista tunneista ovat osallistujien käytössä aina vuoden loppuun asti, joten voit surutta liittyä kurssille mukaan myös kesken kautta!

 

TANSSI KOTONA SYDÄMESI KYLLYYDESTÄ!

Milagre Studion kattava videokirjasto palvelee innokkaita tanssinharrastajia vuoden ympäri! Jos tanssijalka vipattaa, voit ostaa katseluoikeutta videokirjastoomme jonne olemme koonneet lähes 100 TUNTIA tallenteita Online -opetuksestamme! Milagre Studion valikoimista löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin ammattilaisille todella kattavasti eri lajeista. Valikoi omat suosikkilajisi, hyödynnä OTA 4 MAKSA 3 -tarjouksemme tai ota ANYTIME -passi kaikkiin videokirjaston materiaaleihin todella edulliseen hintaan! Pääset tutustumaan videokirjaston tarjontaan ja hintoihin täältä! 

 

MILAGRE DANCERS MUKANA TALENT SUOMI -OHJELMASSA!

Milagren showryhmä kutsuttiin mukaan MTV3:n Talent Suomi -ohjelmaan ja me otimme haasteen vastaan! Katso mitä mieltä tuomaristo Jorma Uotinen, Krista Siegfrieds, Ernest Lawson ja HP olivat Milagren esityksestä. Milagren osuus nähdään ohjelman neljännessä jaksossa 23.2.2020.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN HEELS -INTENSIIVIKURSSILLE!

Maaliskuussa 1.3. - 15.3.2020 Milagren Studiolla tanssitaan kolmena sunnuntaina ihanan musan tahdissa korkkareissa kun Maria Laation pitämä 3:n kerran intensiivikurssi paneutuu korkkaritanssin, naisellisen esiintymisen ja koreografian saloihin. Kaiva siis sinäkin korkkarit kaapista ja ilmoittaudu mukaan kurssille vaikka kaverin kanssa. Ilmoittautumiskaavakkeen löydät täältä!

 

MILAGRELLA KÄY NYT MYÖS EDENRED!

Milagre Studio on liittynyt mukaan Edenredin palveluntarjoajaksi. Tämä tarkoittaa sitä että meillä voit maksaa tanssikurssisi nykyään myös Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Edenred liikunta- tai kulttuurisaldolla! Tervetuloa tanssimaan ja kohentamaan hyvinvointiasi Milagrelle!

 

KEVÄTKAUDEN 2020 KURSSIEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

KEVÄTKAUDEN 2020 KURSSIEN aikataulut on nyt julkaistu! Katso Milagre Studion tuntitarjonta täältä ja ilmoittaudu mukaan! Tunneilla on paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti niin varmistat paikkasi suosituilla tunneillamme. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla tai sarjakortilla mikäli tunneille jää vapaita paikkoja. Liity myös Milagre Studion Facebook -ryhmään, niin pysyt kärryillä tunneista, kursseista ja voit varata itsellesi paikkoja yksittäisille kerroille.

 

HAKU KEVÄTKAUDEN 2020 EK -RYHMÄÄN ON AUKI!

Syyskausi on lopuillaan ja nyt suuntaamme katseet jo kohti tulevaa kevätkautta! Kevätkaudella 2020 on taas aika avata Milagren esiintyvien ryhmien ovet uusille innokkaille tanssijoille. Tanssijat ek-ryhmään valitaan haastatteluiden ja koetanssien perusteella joulukuun loppuun mennessä!

Jos palat halusta päästä esittämään koreografioita upeissa asuissa, treenaamaan kivassa porukassa muiden innokkaiden oppilaiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista, tule vielä viimeisille syyskauden tunneillemme kokeilemaan tai ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Voit kysellä lisätietoa ek -ryhmästä yhteydenotto -kaavakkeella tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: info(at)milagre.fi 

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Voit valita upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Mitä aiemmin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan ohjelmanumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä ja musiikkia. Verkkokurssi on nyt vihdoinkin saatavilla ja vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!


 

Powered by Aava 3