Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen.  

Tanssinopetuksen alalla Milagre on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssillisuus samban ja showtanssin pohjana. Milagre järjestää opetusta viikkotuntien, -kurssien ja yksityistuntien muodossa niin Helsingissä kuin eri puolilla Suomeakin ja toteuttaa erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan.

Milagren järjestämillä tanssitunneilla, -kursseilla ja workshopeissa keskitytään huolelliseen tekniikkaan, vartalon hallintaan ja tanssin laatuun. Sambaa opitaan sen juurista alkaen, kuttuuria, rytmiä ja liikettä kokonaisvaltaisesti ymmärtäen ja kunnioittaen. Toki tunneilla on myös vauhtia, hikeä ja hauskuutta, mutta miellämme itsemme ensisijaisesti tanssinopettajiksi - emmekä niinkään liikunnanohjaajiksi - vaikka toki meiltä irtoaa myös Zumba -tyyliset perustunnit!

Vuonna 2013 Milagre aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagren EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita sekä esiintyjiä, joilta voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös TV:ssä, mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015) ja Urheilugaalassa (12.1.2016).

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

 

 

Milagre Dancers Instagramissa:

 

SYYSKAUDEN 2017 TUNNIT ON JULKAISTU!

ILMOITTAUDU KURSSEILLE

TÄÄLTÄ!

 

 

Tykkää MILAGRESTA Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

Löydät meidät myös Instagramista #milagredancers @milagredancers

Ja Twitteristä #milagredancers @milagre_dancers

Ajankohtaista

 

SYKSYN 2017 ALUSTAVA AIKATAULU PÄIVITETTY!

Milagren syyskausi käynnistyy 14.8.2017 ja tulevan kauden tunnit on nyt päivitetty kalenteriin! Tarjolla on tutut Samban alkeet-, keskitaso-, superjatkotaso ja Afrobrassitunnit sekä UUTUUTENA ihanat DANCE GROOVE JA LATIN TEKNIIKKA -tunnit joita ohjaa sunnuntaisin kaikkien rakastama kilpatanssien, showtanssien ja Voguingin rautainen ammattilainen, Topi Viermaa! Joitain lisätunteja saattaa myös aikatauluun vielä ilmeistyä, mikäli ilmoittautumisia tulee runsaasti. Kannattaa siis ilmoittautua mahdollisimman pian, niin saamme ryhmäkoot ajoissa selville ja voimme tarvittaessa lisätä tunteja tai vaihtaa isompaan saliin. Takaat siten myös oman paikkasi suosituilla tunneillamme etkä jää rannalle ruikuttamaan kauden alkaessa!

 

MILAGRE MUKANA TANSSI VIEKÖÖN -TAPAHTUMASSA!

Elokuussa (18. -19.8.2017) lukuisat tanssilajit esittäytyvät monipuolisesti Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan Milagre Dancersin osastoon ja osallistumaan Milagren sekä muiden sambakoulujen alkeistason esittelytunteihin sekä jatkotason workshopeihin. Katso tarkemmat aikataulut täältä! Milagren osaston löydät 3 hallin loosi 6:sta, jonne olemme koonneet Brasilialaisen karnevaalisamba-alueen yhdessä SSKL:n ja Sambicin kanssa. Voit lukea lisäinfoa Milagren tunneista myös täältäTervetuloa mukaan tanssimaan!

 

EK - RYHMIEN JA SHOWRYHMÄN AUDITIONIT SYYSKAUDELLE 2017!

Milagre järjestää koetanssit ja haastattelut syys 2017 - kevät 2018 ryhmiin Kampissa Milagren Studiolla lauantaina 5.8.2017. Hakemuksia sekä EK -ryhmiin että Showryhmään voi jättää jo tästä päivästä alkaen, mutta mikäli mielit mukaan jo syyskauden 2017 ryhmään tulee hakemuksen olla perillä viimeistään 4.8.2017 mennessä jotta pääset mukaan Auditioniin! Showryhmään ja EK -ryhmiin haetaan tanssijoita samassa tilaisuudessa. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli haet paikkaa myös showryhmään. Lue tarkempi info ryhmien toiminnasta Erikoiskoulutusryhmä -sivulta!

 

VARAA MILAGREN SHOW PIKKUJOULUIHIN! 

Pikkujoulusesonki on lähellä ja Milagren showryhmän keikkakalenteri täyttyy kovaa vauhtia monenlaisista show-varauksista! Suosituimmat juhlaviikonloput täyttyvät ensimmäisenä, mutta vielä on mahdollisuus saada upea tanssiryhmämme esiintymään myös Teidän pikkujouluihinne! Voit valita juhliinne upean sambashown tai minkä vaan muun teemaanne sopivan show useista vaihtoehdoistamme. Mitä nopeammin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan shownumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 
Powered by Aava 3