Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Vuokraamme myös Milagren Studiota erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten, järjestämme mm. lasten teemasynttäreitä tilauksesta. Studiota voi vuokrata myös mm. omaa tanssiharjoittelua tms. varten silloin kun se on vapaana. 

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancersin showryhmä Tanssi Vieköön -tapahtumassa elokuussa 2018.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita sekä esiintyjiä, joilta voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016), Tuubissa (22.9.2017) ja lukuisissa yritysten ja yksityisten juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit varata showryhmämme tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyynnön täältä!

Milagre Studio Tanssikoulu

Innokkaita oppilaita Milagren näytetunnilla Tanssi Vieköön -tapahtumassa elokuussa 2017.

Tanssinopetuksen alalla Milagre on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta, jossa lähtökohtana on kokonaisvaltainen tanssillisuus samban ja showtanssin pohjana. Milagre järjestää opetusta viikkotuntien, -kurssien ja yksityistuntien muodossa Helsingissä ja toteuttaa erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan. Kuluvan kauden aikataulut, tuntien kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet tunneille löydät täältä!

Milagren järjestämillä tanssitunneilla, -kursseilla ja workshopeissa keskitytään huolelliseen tekniikkaan, vartalon hallintaan ja tanssin laatuun. Sambaa opitaan sen juurista alkaen, kuttuuria, rytmiä ja liikettä kokonaisvaltaisesti ymmärtäen ja kunnioittaen. Toki tunneilla on myös vauhtia, hikeä ja hauskuutta, mutta miellämme itsemme ensisijaisesti tanssinopettajiksi - emmekä niinkään liikunnanohjaajiksi - vaikka toki meiltä irtoaa myös Zumba -tyyliset perustunnit!

Vuonna 2013 Milagre aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagren EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

 

Seuraa Milagrea Instagramissa!

#milagredancers @milagredancers

 

Tykkää MILAGRESTA myös Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

 

 


OPI TANSSIMAAN SAMBAA VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Pikkujoulusesonki on jälleen täällä! Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Voit valita upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Mitä aiemmin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan ohjelmanumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

SYYSKAUDEN TANSSIKURSSIEN AIKATAULUT 2018

Milagren syyskausi 2018 on käynnistynyt! Mukaan tunneille voi tulla edelleen kertamaksulla tai 10 x kortilla! 

Milagren tunneilla ei "jumpata", vaan huolellisessa opetuksessamme kehityt taitavaksi tanssijaksi jolta löytyy itsevarmuutta, tekniikkaa, energiaa ja kokonaisvaltaista ymmärrystä tanssista! Valikoimissamme on sambaa, brasilialaisia tansseja sekä niiden oppimista ja tanssin hallintaa tukevia muita lajeja. Katso aikataulut ja ilmoittaudu mukaan täältä!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä ja musiikkia. Verkkokurssi on nyt vihdoinkin saatavilla ja vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!

 

ESIINTYVIEN RYHMIEN KEVÄTKAUSI 2019

Syyskausi on käynnistynyt täydellä teholla ja nyt suuntaamme katseet jo kohti tulevaa kevätkautta! Kevätkaudella 2019 on taas aika avata Milagren esiintyvien ryhmien ovet uusille innokkaille tanssijoille! Jos palat halusta päästä esittämään koreografioita upeissa asuissa, treenaamaan kivassa porukassa muiden innokkaiden oppilaiden joukossa ja kehittämään tanssiasi hiukan enemmän kun normaaleilla viikkotunneilla on mahdollista - tule rohkeasti mukaan tunneille, nykäise opettajaasi hihasta ja kerro kiinnostuksesi ja innokkuutesi myös meille!

Kokoamme kevätkaudelle "matalan kynnyksen" esiintyvän ryhmän, joka on avoin kaikille aktiivisesti tunneilla käyville ja esiintymisestä innostuneille oppilaille.

Lisäksi muodostamme myös edistyneen tason tanssijoiden Ek -ryhmän, josta on mahdollisuus pyrkiä mukaan aina Milagren ammattilais -showryhmään saakka. 

Voit kysellä lisätietoa esiintyvistä ryhmistä yhteydenotto -kaavakkeella tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: info(at)milagre.fi 


 

Powered by Aava 3