Milagre

Milagre on Helsinkiläinen yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen.  

Tanssinopetuksen alalla Milagre on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta brasilialaisen tanssin opetuksesta. Milagre järjestää opetusta viikkotuntien, -kurssien ja yksityistuntien muodossa niin Helsingissä kuin eri puolilla Suomeakin ja toteuttaa erilaisia koulutuksia harrastajille ja sambaryhmien esiintyjille kautta maan.

Vuonna 2013 Milagre aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen opetukseen ja sitä kautta laadukkaampaan showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagren EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja on onnistunut parantamaan taitojaan ja saavuttanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä.

Milagre Dancers -showryhmä on jo pitkään tunnettu edustavista ja ammattitaitoisista sambatanssijoistaan, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita sekä esiintyjiä, joilta voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata viime aikoina esiintymässä myös TV:ssä, mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015) ja Urheilugaalassa (12.1.2016).

Voit tutustua tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Voit lukea enemmän Milagren show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

 

 

Milagre Dancers Instagramissa:

Tykkää MILAGRESTA Facebookissa nähdäksesi viimeisimmät kuvat show'keikoilta ja kuullaksesi ajankohtaisista kursseista ja tapahtumista!

Löydät meidät myös Instagramista #milagredancers @milagredancers

Ja Twitteristä #milagredancers @milagre_dancers

Ajankohtaista

 

EK - RYHMIEN JA SHOWRYHMÄN AUDITIONIT SYYSKAUDELLE 2017!

Milagre järjestää koetanssit ja haastattelut syyskauden 2017 ryhmiin Kampissa Milagren Studiolla lauantaina 5.8.2017. Hakemuksia sekä EK -ryhmiin että Showryhmään voi jättää jo tästä päivästä alkaen, mutta kaikkien hakemusten tulee olla perillä viimeistään 30.7.2017 mennessä! Showryhmään ja EK -ryhmiin haetaan tanssijoita samassa tilaisuudessa. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli haet paikkaa myös showryhmään. Lue tarkempi info ryhmien toiminnasta Erikoiskoulutusryhmä -sivulta ja lähetä hakemus meille vaikka heti!

 

KESÄKAUDELLE LISÄTTY TUNTEJA!

Kesäkauden aikatauluun on lisätty torstai-illalle UUSI 60 minuuttinen Samban Alkeet -tunti sekä ihana ja rentouttava Balance -kehonhuolto, jota ohjaa kesäkuussa kaikkien rakastama Kati Rosendahl! Tunnit pidetään Milagren Studiolla Kampissa. Mikäli ilmoittaudut mukaan molemmille kursseille ennen 20.5. saat kurssit edullisempaan yhteishintaan! Tunneille voi toki tulla myös erikseen tai kertamaksulla, mikäli paikkoja jää yli. Lue lisää kesän aikatauluista täältä ja kaikkien tuntien kuvaukset löydät täältä!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN EK -RYHMIEN TUTUSTUMISKURSSILLE!

Hei sinä esiintymisestä haaveileva tanssija! Milagre järjestää Vapun jälkeen 8.5. - 5.6.2017 viiden viikon pituisen tutustumiskurssin EK - ryhmistä kiinnostuneille oppilaille. Tällä tehokkaalla valmennuskurssilla tanssijat pääsevät kokemaan ja näkemään millaista on Milagren EK -ryhmissä treenaaminen. Lisäksi kurssi antaa hyvät mahdollisuudet valmistautua tuleviin EK -ryhmien syksyn 2017 pääsykokeisiin jotka pidetään heinä-elokuun vaihteessa. Katso kurssin info täältä ja ilmoittaudu pian mukaan. Haku päättyy 5.5.2017!

 

KESÄN 2017 AIKATAULUT JULKAISTU

Milagren kesäkurssien aikataulut on nyt päivitetty nettisivuille. Löydät kesän aikataulut täältä. Ilmoittautua voi vaikka heti lähettämällä meiliä osoitteeseen info(at)milagre.fi. Mikäli kursseille on runsaasti tulijoita ja kysyntä ylittää tarjonnan, järjestämme tarvittaessa ylimääräisiä kursseja tai jatkamme kurssien kestoa läpi koko heinäkuun. Tervetuloa nauttimaan kesästä brasilialaisten rytmien parissa!

 

KIINNOSTAAKO ESIINTYMINEN SAMBARYHMÄSSÄ? 

Milagren EK -ryhmät on suunnattu esiintymisestä haaveileville ja siihen päämäärätietoisesti pyrkiville oppilaille lähtötasosta riippumatta. Syyskauden EK -ryhmiin voi - ja kannattaakin - hakea jo ennen kesäkauden alkua, sillä koetanssiin on siten mainio tilaisuus valmentautua jo kesäkauden aikana. Koetanssit ja haastattelut syksyn ryhmiin järjestetään elokuun 2017 alussa ja kaikki hakemukset tulee jättää heinäkuun loppuun mennessä. Tutustu EK -ryhmien toimintaan täältä ja laita vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan vaikka heti!

 

ILMOITTAUTUMINEN NUORTEN KESÄLEIREILLE 2017 ON ALKANUT! 

Milagre järjestää nuorille (10 - 17 vuotiaille) brasilialaisen samban kesäleirejä viikoilla 23 (alkeet) ja 24 (keski - ja jatkotaso). Lue nuorten kesäleireistä tarkemmin täältä ja ilmoita sinäkin lapsesi mukaan ihanille ja kesäisille brasilialaisten tanssien kursseille!

 

MAYARA LIMA, LARISSA REIS JA ALEX COUTINHO HELSINGISSÄ la 29.4.2017!

Ilmoittaudu mukaan upeaan huippusambistojen Workshopiin! Tarkemmat tiedot Workshopista löydät "Tiiviskurssit ja koulutukset" -välilehdeltä. Saman päivän aikana toteutamme myös Anne Nevalainen-Silvan tekniikka workshopin, joten luvassa on upea päivä täynnä huippuohjausta, tanssin tekniikkaa, iloa ja hikoilua brasilialaisella superenergisellä tyylillä! Toimi nopeasti, sillä kurssipaikat täyttyvät äkkiä!

 

MILAGREN STUDIO ON MUUTTANUT

Milagren Kampissa sijaitseva toimisto ja tanssistudio on muuttanut! Maaliskuun 2017 alusta alkaen toimintamme siirtyy uusiin tiloihin Eerikinkatu 42:een. Uudet tilat sijaitsevat saman rakennuksen toisella seinustalla, ihan kulman takana vanhasta Studiosta. Sisäänkäynti tapahtuu suoraan katutasosta. Liiketilan ovi sijaitsee heti porttikongin vieressä oikealla puolella. Kampin Studiolla pidettäville tanssitunneillemme mahtuu max. 15 hlöä. Pidämme tuntien ryhmäkoot kuitenkin edelleen pieninä opetuksen laadun takaamiseksi!

Vuokraamme Milagren Studiota myös juhlatarpeisiin. Tiloissa on mahdollista järjestää mm. Baby Showereita, synttärijuhlia, pikkujouluja ja muita pienimuotoisia tilaisuuksia. Tilasta löytyy tanssisalin lisäksi: oleskelutila, toimisto, keittiö, ja wc:t. Milagre Studio on kodikas, lämminhenkinen ja hyvin erilaisiin tarpeisiin muuntautuva tila. Tervetuloa tanssimaan ja viihtymään kanssamme!

 

MILAGREN SHOW UUTENA VUOTENA MIKKELISSÄ

Milagren sambashow valtaa Mikkelin Mikaelin uuden vuoden aattona klo 20:30, kun Suomi 100v. -etkoilla nähdään upea 10 henkinen sambaryhmä vastaanottamassa uutta vuotta paljetti- ja höyhenloistossaan! Tapahtuma on kaikille avoin, joten tule sinäkin mukaan juhlimaan. Tapahtuman Facebook -sivut ja lisätiedot löytyy täältä.

 

OHJAAJAKOULUTUS 14.1.2017

Milagre järjestää sambatuntien ohjaamisesta kiinnostuneille jatkotason oppilaille suunnatun ohjaajakoulutuksen lauantaina 14.1.2017. Kurssi sisältää 6h perehdytystä sambatuntien ohjaamiseen perustasolla. Kurssi järjestetään Milagren Studiolla Kampissa (Abrahaminkatu 6) ja sille mahtuu mukaan 8 henkilöä. Katso lisätiedot kurssista täältä ja ilmoittaudu mukaan!

 

PASSISTAHUUMAA

Milagre oli vahvasti edustettuna viime lauantaina pidetyissä Sambakoulu Imperio do Papagaion Passistakokeessa, jossa valittiin parhaat soolotanssijat edustamaan Papagaioa kesäkuun 2017 karnevaaleille. Tänä vuonna passistaksi valittiin seitsemän naistanssijaa ja Milagresta mukana olleet Show- ja EK- ryhmän tanssijat Sonya, Senni ja Mirkka tulivat kaikki valituiksi tähän arvostettuun erikoisrooliin! Milagre vaikutti osaltaan myös tuomariston puolella sillä taiteellinen johtajamme Anne Nevalainen-Silva oli jälleen mukana arvovaltaisessa viiden hengen tuomaristossa. Milagre onnittelee kaikkia passistoja ja toivottaa mahtavaa karnevaalikautta 2017!

 

MILAGREN SHOW PIKKUJOULUIHIN! 

Pikkujoulusesonki on lähellä ja Milagren showryhmän keikkakalenteri täyttyy kovaa vauhtia monenlaisista show-varauksista! Suosituimmat juhlaviikonloput täyttyvät ensimmäisenä, mutta vielä on mahdollisuus saada upea tanssiryhmämme esiintymään myös Teidän pikkujouluihinne! Voit valita juhliinne upean sambashown tai minkä vaan muun teemaanne sopivan show useista vaihtoehdoistamme. Mitä nopeammin vahvistat varauksen sitä varmemmin pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne täydellisesti sopivan shownumeron! Ota siis pian yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 
Powered by Aava 3