Milagre Studio Tanssikoulu

Milagre Studio on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu. Löydät meiltä:

KESÄKAUDEN 2022 kurssien aikataulu on julkaistu! Ilmoittaudu mukaan koska tahansa täältä!

Kattavaan lajivalikoimaamme kuuluu kausittain paljon ihania tanssitunteja, tiiviskursseja ja Workshopeja Kampin Studiolla! Kursseillemme voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Studiolle otetaan rajattu määrä oppilaita joten toimi nopeasti mikäli haluat varmistaa paikan studiolla!

Milagre Studion tunneille Helsingin Kamppiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tunneilla tanssimme iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa, toisiamme kannustaen. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Meille on kunnia-asia, että jokaisella oppilaallamme sekä opettajillamme on kanssamme hyvä olla. 

Innokkaita oppilaita tanssimassa Milagre Studion näytetunnilla Messukeskuksessa Tanssi Vieköön -tapahtumassa v. 2018.

Milagre Dancers Showryhmä

Milagre Dancers -showryhmä koostuu edustavista ja ammattitaitoisista sambaajista, jotka ovat lisäksi myös monipuolisia, karismaattisia ja kokeneita showtanssijoita. Esiintyjiltämme voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Upea sambashow sekä tanssiryhmämme monet muut teemashowt sopivat erinomaisesti tilaisuuksien vetonaulaksi! 

Milagren voi tilata esiintymään joko levymusiikin tai livemusiikin säestyksellä. Teemme sambashowta energisen kolme-nelihenkisen baterian eli rumpuryhmän säestyksellä. Olemme mukana myös vauhdittamassa bileitä huikean brasilialaista musaa soittavan Tangerina bändin kanssa! Tutustu Arina & Tara duoon ja Tangerina bändiin tarkemmin täältä! 

Varaa sopiva show ja kokoonpano tilaisuuteesi lähettämällä tarjouspyyntö täältä!

Lukuisten yksityistilaisuuksien ja yritysjuhlien lisäksi Milagre Dancers -showryhmän on voinut bongata esiintymässä myös mm. musiikkivideoilla ja TV:ssä: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa (12.10.2014), Possessa (18.9.2015), Naurun Tasapainossa (30.10.2015), Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa (11.12.2015), Urheilugaalassa (12.1.2016), Tuubissa (22.9.2017), Putouksessa (20.10.2018).

Lue lisää show-vaihtoehdoista Showt sivuilta.

Tutustu tarkemmin tanssijoihimme Tanssijat-välilehdellä.

Milagren Showryhmä Talent -sarjan kuvauksissa v. 2020.

Milagre Tmi

Milagre Tmi on v. 2003 perustettu yritys joka toimii show- ja tanssinopetuksen alalla. Milagren toimisto ja viihtyisä pieni tanssistudio sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 42:ssa ja sieltä käsin organisoimme kaikkea yrityksemme toimintaa johon kuuluu muun muassa showkokonaisuuksien tuotanto sekä erilaisten tanssituntien, -kurssien ja koulutusten järjestäminen. Milagren Studiota on mahdollista vuokrata myös omaa tanssiharjoittelua tai erilaisia pieniä juhlatilaisuuksia varten. Voit olla meihin yhteydessä täältä!

 

Milagren arvot

Milagre Studio -tanssikoulu ja Milagre Dancers showryhmä on jo pitkään tunnettu laadukkaasta, ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta otteestaan brasilialaiseen tanssin opetukseen sekä brasilialaisen tanssin ja kulttuuriin esittämiseen. Lähtökohtanamme on aina ollut kokonaisvaltainen ja monipuolinen osaaminen niin afrobrasilialaisessa tanssissa, brasilialaisessa sambassa, showtanssissa kuin muissakin lajeissa.

Arvostamme ja kunnioitamme opettamiemme tanssien juuria. Opettajamme ja esiintyjämme ovat opiskelleet aktiivisesti lajeja niiden alkulähteistä käsin ja nyt kun matkustaminen ei ole mahdollista, koulutamme itseämme mm. brasilialaisten tanssinopettajien online -tunneilla. Näin pyrimme myös tukemaan lajien opettajia taloudellisesti heidän kotimaassaan. 

Opetuksessamme ja esityksissämme pyrimme tanssin ohessa myös jakamaan arvokasta tietoa lajien alkuperästä, juurista ja historiasta, jolloin eri lajien kulttuurit tulevat tutuiksi syvällisemmällä tasolla. Kannustamme ja opastamme oppilaitamme saatavilla olevan tiedon äärelle ja autamme tarvittaessa hakemaan oppia ja tietoa eri lähteistä.

Vuonna 2013 Milagre Studio aloitti - ensimmäisenä ja ainoana Suomessa - brasilialaisiin tansseihin keskittyneen erikoiskoulutusryhmäopetuksen, jolla tähdätään yksilölliseen esiintyjävalmennukseen, huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen brasilialaista kulttuuria kunnioittavaan opetukseen ja sitä kautta laadukkaaseen showtarjontaan brasilialaisen tanssin alalla. Milagre Studion EK-ryhmien valmennuksen kautta moni samban harrastaja - ikään katsomatta - on onnistunut kehittämään taitojaan merkittävästi ja lunastanut paikkansa joko Milagre Dancers -showryhmässä, sambakoulun passistana tai esiintyjänä jossain muussa tanssiryhmässä. EK -ryhmän toiminta on tauolla Koronatilanteen vuoksi, mutta esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille on luotu oma kaikille avoin oppilaiden esiintyvä ryhmä Mística johon voi ilmoittautua mukaan täältä!

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

#milagredancers @milagredancers

#milagrestudio @milagrestudio

 

 


 

 OPI KAIKKI OLENNAINEN SAMBASTA, SEN JUURISTA, HISTORIASTA, KULTTUURISTA, MUSIIKISTA JA KARNEVAALISTA KATTAVAN VERKKOKURSSIMME AVULLA!

Lue lisää tästä!


Ajankohtaista 

 

SYYSKAUDEN AIKATAULUT ON JULKAISTU!

Milagre Studion syyskausi käynnistyy 15.8.2022. Aikataulut, tuntikuvaukset ja hinnat on päivitetty nettisivuille ja ennakkoilmoittautuminen on käynnissä nyt! Tutustu tunteihin ja ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 7.8.2022 jotta voimme varmistua kaikkien kurssien toteutumisesta. Katso syyskauden aikataulut ja ilmoittaudu täältä!

Syyskauden aikataulu on täynnä ihania viikkotunteja kaiken tasoisille oppilaille. Lisäksi päivitämme pian myös erikoistiiviskurssien ja workshopien tiedot omalle sivulleen. Workshopit ja tiiviskurssit tullaan pitämään sunnuntaisin Milagre Studiolla tai Papagaion luolalla Töölössä! Ilmoittautuminen niihin tapahtuu myöhemmin kun saamme kurssit lyötyä lukkoon ja päivitettyä ne sivuilleme. 

Kaikille tunneillemme voi osallistua paikan päällä Kampin studiolla tai etänä. Myös tuntitallenteet ovat osallistujien käytössä, jolloin voit tehdä tunteja etänä myös omassa aikataulussa.

Paikan päälle Kampin studiolle mahtuu mukaan vain rajallinen määrä oppilaita joten kannattaa varata paikka ENNAKKOON hyvissä ajoin!

Mikäli oten kiinnostunut ESIINTYMISESTÄ tai ek-valmennuksesta, ole meihin pian yhteydessä. Syyskauden esiintyviä ryhmiä kootaan jo heinäkuun aikana.

Mìstica (oppilaiden esiintyvä ryhmä) sopii kaikille esiintymisestä innostuneille ja Místican tunnille ja showtanssiin voi ilmoittautua mukaan kuka tahansa ilman erillistä hakua. 

Ek- valmennus puolestaan sopii tanssijoille joilla on tavoitteet ja motivaatio korkealla ja ura showryhmän esiintyjänä kiinnostaa. Ek -valmennukseen voit hakea mukaan laittamalla meille viestiä Yhteydenotto -sivun kaavakkeen kautta!

 

MILAGRE STUDION KESÄKURSSIT PIDETÄÄN 5.7. - 28.7.2022!

Heinäkuussa Milagre Studiolla tanssitaan taas ihanilla tiiviskursseilla joita ohjaamassa ovat tänä kesänä Anne, Pinja ja Sonya. Oppilaiden toiveiden mukaisesti järjestämme monta mielenkiintoista teemakurssia joilla päästään syventymään erilaisiin kiehtoviin aiheisiin. Tutustu tarkemmin kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Tarjolla on niin afrobrasilialaista tanssia kuin sambaakin ja tunteja löytyy ihan aloittelijoista, keski- ja jatkotasolle asti. Mikäli suunnittelet tulevasi ek -valmennukseen tai Milagren oppilaiden esiintyvään ryhmään syyskaudella 2022, kannattaa tulla tutustumaan opettajiimme ja muihin esiintyjiin jo heinäkuussa kaikessa rauhassa!

Kaikille tunneille voi osallistua ETÄNÄ tai PAIKAN PÄÄLLÄ. Tuntitallenteet ovat etäosallistujien käytössä rajoitetun ajan. Paikan päälle Kampin Studiolle mahtuu vain rajallinen määrä oppilaita, joten varaa paikkasi pian! 

 

HAKU SYYSKAUDEN 2022 ESIINTYVIIN RYHMIIN ON AUKI!

Syyskausi 2022 on kohta täällä ja on siis tullut taas aika avata Milagren esiintyvien ryhmien ovet uusille innokkaille tanssijoille!

Milagre Studiolla toimii kaksi erilaista esiintymiseen suuntautunutta opetusryhmää: oppilasryhmä Mística, Ek -valmennusryhmä. 

Jos palat halusta päästä esiintymään matalammalla kynnyksellä, treenaamaan hauskoja koreografioita sekä valmistamaan upeita esiintymisasuja kivassa ja motivoituneessa porukassa, tule mukaan oppilaiden esiintyvään ryhmään MÍSTICAAN! 

Lisätietoa Místican treeneistä voi kysellä Milagren toimistolta. lmoita kiinnostuksesi ja kysy lisätietoja ryhmästä yhteydenotto -kaavakkeella.

Mikäli tavoitteesi ovat jo korkeammalla ja tähtäimessä on ura esimerkiksi Milagren ammattimaisesti esiintyvässä samba- ja showryhmässä, saattaa EK-VALMENNUS olla tehty sinua varten! Ek -valmennettavat treenaavat pääsääntöisesti sunnuntaisin omissa treeneissään ja käyvät sen lisäksi myös useilla muilla tunneilla viikoittain. Lue lisää ek -valmennuksesta täältä ja hae rohkeasti mukaan ottamalla meihin yhteyttä!

Milagre Studiolla toteutetaan myös YKSILÖLLISTÄ VALMENNUSTA joka räätälöidään valmennettavan omien tavoitteiden pohjalta. Päämääränä voi olla esim. passistaksi valitseminen tai hyvän tanssitekniikan oppiminen. Yksilölliseen valmennukseen voi myös hakea olemalla meihin yhteydessä täältä!

 

HELSINKI SAMBA CARNAVAL 2022 LÄHESTYY!

Milagre Dancers ja Milagre Studio tanssikoulu nähdään tämän vuoden karnevaaleilla sekä suuressa sambakulkueessa että Apollo Live Clubilla iltajuhlassa! Milagre esiintyy lauantaina 11.6. upean Tangerina bändin ja sen solistien Arinan & Taran kanssa. Ilta on täynnä paljon upeaa ohjelmaa, joten kannattaa olla paikalla ajoissa. Luvassa on taatusti vauhdikasta menoa ja vuoden parhaat brassibileet! Hanki lippusi ENNAKKOON täältä!!!!

Milagren ja Samba Maracanãn yhteisessä karnevaaliblocossa on mukana tärkeässä osassa mahtava yhteistyökumppanimme Viherviisikko joka tarjoaa blocollemme vehreän ja vihreän ääniauton! Tule nauttimaan mahtavasta tunnelmasta ja hyvästä karnevaalimusiikista Senaatintorille ja Espalle lauantaina 11.6.2022 klo 15 alkaen!

Kulkueeseen osallistuvat kaikki Suomen 7 sambakoulua sekä useita pienempiä kotimaisia ja kansainvälisiä ryhmiä. Milagre ja Maracanã ovat lähtövuorossa n. klo 16:15, joten kannattaa malttaa odotella ja ihastella upeita kulkueita pidempäänkin ettet missaa mitään!

Karnevaaliviikolla (6. - 12.6.) tapahtuu tämän lisäksi PALJON MUUTAKIN! Katso sambakarnevaalien koko ohjelma ottamalla seurantaan HSC:n Facebook -sivuttapahtumasivu ja Instagram!

Mikäli haluat nähdä kulkueita aitiopaikalta, ilmoittaudu mukaan avustajaksi, vaunutönäriksi, tuomaristoon tai somettajaksi! Kaikkiin näihin pesteihin voi vielä hakea mukaan Helsinki Samba Carnavalin virallisten nettisivujen kautta!

 

POLTTARITUNNIT ja HÄÄT

Kevät ja kesä tuo mukanaan häät ja ennen kaikkea unohtumattomat POLTTARIT! Milagren esiintyjät ja tanssinopettajat ovat pitäneet vuosien saatossa lukuisia hauskoja polttaritunteja pienille ryhmille omalla studiollamme Kampissa. Polttarituntien pitäminen onnistuu sään sallisessa myös ulkona tai melkeinpä missä tahansa muussakin paikassa! Niin polttareihin kuin myös HÄIHIN voi tilata myös ikimuistoisen ja viihdyttävän shownumeron upealta esiintyvältä ryhmältämme. Teemaan sopiva tanssishow hääjuhlissa tai vauhdikan tanssitunti polttaripäivänä jää taatusti unohtumattomasti mieleen! Varaa oma polttariohjelmasi tai upea tanssishow häihin ottamalla meihin yhteyttä TÄÄLTÄ!

 

VARAA YKSITYISOPETUS TAI PIENRYHMÄTUNTI MILAGRE STUDIOLTA!

Oletko lopen kyllästynyt etätunteihin? Haluaisitko tanssia  vaihteeksi jossain muualla kuin omassa olkkarissa? Varaa aika pienryhmälle (max 6 hlöä) tai vain itsellesi yksityisopetukseen hintaan 60€/h! Lue lisää täältä!

 

VARAA MILAGREN SHOW JUHLIISI! 

Milagren showryhmä esiintyy ja valloittaa yleisön niin pienissä kuin suurissakin juhlissa! Esiinnymme kaikenlaisissa tapahtumissa ja takaamme juhliinne unohtumattoman elämyksen!

Jos olet järjestämässä virtuaalista tapahtumaa ja haluaisit värittää sitä upealla sambashowlla tai hauskalla tanssinopetuksella, ole meihin yhteydessä! Voit valita yleisöä aktivoivan tanssinopetuksen, upean sambashown tai minkä vaan muun teemaan sopivan show'n useista vaihtoehdoistamme. Toteutamme tapahtumiin showt sekä myös virtueeliset esitykset joko omin voimin tai ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme avulla. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa ikimuistoinen show'elämys Milagren huipputanssiryhmän toteuttamana. Yhteydenottokaavakkeen löydät täältä!

 

MILAGRELLA KÄY MAKSUVÄLINEENÄ SMARTUM, EDENRED ja E-PASSI!

Milagre Studiolla voit maksaa tanssikurssisi Smartumin, E-Passin tai Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteleillä helposti ja turvallisesti mobiiliapin kautta! Muistathan käyttää vanhetuvat liikuntaedut ennen vuoden vaihdetta! Tervetuloa tanssimaan ja kohentamaan hyvinvointiasi Milagrelle!

 

VERKKO-OPISTOMME ON AUKI!

Nyt voit opetella karnevaalisamban perusteita ja muuta hauskaa ja kehittävää tanssia edulliseen hintaan, kotoa käsin, Anne Nevalainen-Silvan opissa - silloin kun se sinulle sopii vaikka omassa olohuoneessasi! Milagre on koonnut erittäin kattavan tietopaketin brasilialaisesta karnevaalisambasta, verkkokurssin muotoon - eikä hintakaan päätä huimaa! Saat tämän tehopaketin itsellesi älyttömän halvalla HINTAAN 40€ + ALV 24%. (Lopullinen hinta 49,60€) 

INTRODUCTION TO SAMBA - Karnevaalisamban perusteet - verkkokurssin kurssimateriaalit sisältävät perusteellista tanssinopetusta, videomateriaalia, tekstiosuuksia, videolinkkejä sekä kattavaa tietoa myös musiikista. Verkkokurssi on vain muutaman klikkauksen päässä :-D Klikkaa itsesi ostosivulle tästä ja liity mukaan kurssille vaikka heti!


 

Powered by Aava 3